TÉMA

Podezřelý

Policie zadržela podezřelého z vraždy ženy v Jevíčku

Policisté ve středu zadrželi v Brně muže podezřelého z úterní vraždy ženy v Jevíčku na Svitavsku. Víc informací zveřejní, až to okolnosti dovolí, uvedli po 16:00. Po čtyřiatřicetiletém P. G. z Blanenska pátraly od úterý desítky policistů v Pardubickém i Jihomoravském kraji, ve středu po poledni se policisté zaměřili na okolí Brněnské přehrady.
5. 6. 2024Aktualizováno5. 6. 2024, 16:54|

Soud poslal do vazby muže obviněného ze střelby na Fica. Podle médií přiznal vinu

Slovenský Specializovaný trestní soud ve městě Pezinok rozhodl o vazbě pro Juraje C., který je obviněný z pokusu o vraždu premiéra Roberta Fica (Smer–SD), informovala mluvčí tohoto soudu Katarína Kudjáková. Podle televize TA3 podezřelý při policejním výslechu přiznal vinu. Hrozí mu 25 let vězení až doživotní trest. Fico absolvoval v pátek chirurgický zákrok, podle sobotního oznámení ministryně zdravotnictví zůstává ve stabilizovaném, ale vážném stavu.
18. 5. 2024Aktualizováno18. 5. 2024, 20:08|

Policisté zadrželi ozbrojeného muže, pátrali po něm kvůli smrti dvou lidí na Blanensku

Jihomoravští policisté ve středu večer zadrželi muže podezřelého z vraždy dvou lidí ve Svitávce na Blanensku. Jejich smrt policie prověřuje od rána, pátrala i po Pavlu K., který byl ozbrojený a mohl být nebezpečný. Díky pomoci veřejnosti ho policisté zajistili u Šebetova.
12. 4. 2023Aktualizováno12. 4. 2023, 19:54|

Pražská policie vyšetřuje znásilnění několika dětí, hledá muže na videu

Neznámý pachatel v březnu v Praze 2 sexuálně zneužil podle policie několik dětí, přičemž nejmladšímu dítěti bylo sedm let a nejstaršímu 11 let. Kriminalisté zveřejnili kamerový záznam zachycující muže, se kterým kvůli objasnění případu potřebují mluvit.
1. 5. 2022|

Nový požár jihoafrického parlamentu mají hasiči pod kontrolou. Podezřelý stanul před soudem

Nový požár budovy parlamentu Jihoafrické republiky v Kapském Městě se v noci na úterý podařilo podle místních úřadů dostat pod kontrolu. Muž podezřelý ze žhářského útoku stanul před soudem, kde popřel obvinění a trvá na své nevině.
4. 1. 2022Aktualizováno4. 1. 2022, 13:08|