PB k tématu Obrana a bezpečnost

Politická strana Volte Pravý Blok www.cibulka.net je přesvědčena, že náš svět je ve 3. světové anti-křesťanské válce (2011-2038), v níž zahyne 1/3 Lidstva.

Politická strana Volte Pravý Blok www.cibulka.net je přesvědčena, že svět je ve 3. světové válce (2011-2038), vedené marx-satanským Ruskem a Čínou za vyhlazení či zotročení všech křesťanů, válce zatím hybridní, v níž zahyne 1/3 Lidstva. Ostrá fáze začne v roce 2025 útokem hlavního spojence Ruska, Erdoganova islámského Turecka, na Ruskem totálně infiltrovanou, zrazenou a proto nebráněnou Evropu a povstáním „evropských“ muslimů.
PODLE PLÁNŮ MOSKVY MÁ BÝT ZÁPAD ZNIČEN V OBČANSKÉ VÁLCE MEZI SATANSKOU KOALICÍ MARXISTŮ A MUSLIMŮ, VEDENÝCH DOBŘE ZAKONSPIROVANOU AGENTUROU RUSKÉ ŠPIONÁŽE GRU A KOALICÍ KŘESŤANŮ A ZÁPADNÍCH VLASTENCŮ, VEDENÝCH DOBŘE ZAKONSPIROVANOU AGENTUROU RUSKÉ ŠPIONÁŽE KGB.
AŽ V JIŽNÍ EVROPĚ NEBUDE STÁT KÁMEN NA KAMENI, POŽÁDÁ DLE DOHODY SATANSKÝ BRUSEL SVOJI SATANSKOU MOSKVU + PEKING O „BRATRSKOU INTERNACIONÁLNÍ VOJENSKOU POMOC“ = O OKUPACI EVROPY!
Naše obrana křesťanské Evropy má 3 fáze:
Překonat psychotronickou negramotnost, tj. naučit se pracovat s kyvadlem a STÁT SE TAK RELATIVNĚ VŠEVĚDOUCÍ
Zbavit se ruských fízlů, nasazeným v nejvyšší politice a ve všech masmédiích Západu.
Obnovit povinnou základní vojenskou službu a národní armády podle vzoru Švýcarska.