Klip týdne: Staronoví Motionless In White v Jiném životě

Zbrusu nové EP s názvem „Another Life / Eternally Yours: Movie Picture Collection“ připravila svým fanouškům tento týden americká parta Motionless In White. V úplně nové poloze na něm představila dva ze svých nejznámějších songů: Eternally Yours a Another Life.

Eternally Yours a Another Life patří k jedněm z fanoušky neoblíbenějších songů. Druhá jmenovaná získala od své premiéry jen na serveru YouTube před osmi měsíci přes 9,5 milionu zhlédnutí. Velmi povedený vizuál vznikl pod taktovkou režiséra Maxe Moorea, jehož svou citlivou kamerou doplnil Nate Spicer. Pro novou verzi pak bylo video upraveno.

„Po celou dobu nečinnosti jsme chtěli využít příležitosti k vyzkoušení něčeho, co jsme nikdy předtím neudělali,“ představil frontman Chris „Motionless“ Cerulli, jak kapela naložila s  vynucenou pauzou během koronavirové krize, kvůli které musela zrušit veškerá svá vystoupení. 

A tak angažovali talentovanou zpěvačku Crystal Joilenu, která svým něžným vokálem doplnila skladbu Eternally Yours, a neméně talentovanou estonskou zpěvačku Kerli Kõiv, jejíž potemnělý zpěv dal skladbě Another Life ještě dramatičtější rozměr. „Děkuji Crystal a Kerli za vaše úžasné vokály, které pomohly transformovat tyto verze do něčeho opravdu zvláštního,“ dodal zpěvák. Zbylé dvě verze skladeb jsou pak představeny v instrumentální poloze. 

Zpěvák se rovněž v červnu při rozhovoru pro časopis Kerrang! rozpovídal o možném pokračování úspěšného a ceněného alba Disguise z roku 2019. „ Nevím, jestli je to frustrace z toho, co se děje, a nevím, jestli právě tady leží můj kreativní zájem,“ prozradil tehdy. „Ale v zásobě máme spoustu věcí, k nimž se vracím a vybírám a vybírám, a spousta těchto věcí je dost tvrdá. Takže nevím… Tentokrát možná uslyšíte několik těžších skladeb na albu než cokoli jiného.“ 

Motionless In White je americká heavy metalová skupina ze Scrantonu v Pensylvánii. Založena byla v roce 2005 na střední škole Chrisem Cerullim, Angelem Parentem, Frankem Polumbem a Mikem Costanzou. Jsou známí hlavně svými temnými hororovými texty a vystupováním, které souvisí s jejich gotickou image. Svoji tvorbu vydávali pod vydavatelstvím Fearless Records, v roce 2016 však přešli k RoadRunner Records, pod kterým vydali druhé nejnovější album Graveyard Shift. Na kontě mají dvě EP, The Whorror (2007) a When Love Met Destruction (2009), a pět studiových alb s názvem Creatures (2010), Infamous (2012), Reincarnate (2014), Graveyard Shift (2017) a Disguise (2019). V roce 2013 opustil kapelu zakládající bubeník Angelo Parente, roku 2017 klávesista Jashua Balz a roku 2018 je opustil baskytarista Devin Sola.

Členové: 
Chris „Motionless“ Cerulli – zpěv
Ryan Sitkowski – hlavní kytara
Ricky „Horror“ Olson – doprovodná kytara
Vinny Mauro – bicí
Justin Morrow – basová kytara

Zdroj: Wikipedia

Motionless In White
Zdroj: ČT24/Facebook Motionless In White/Where's Bryce Photography