Chci se doma ukázat v co nejlepší formě, vzkazuje thajboxer Hron

Brno – Po čtyřech letech se v domácím, brněnském ringu představí thajboxer Tomáš Hron. Do jihomoravské metropole se totiž podařilo dostat prestižní sérii King of the Ring a Hotel Bobycentrum se tak promění v gladiátorskou arénu. Vrcholem pátečního galavečera budou dva souboje o světový titul, do kterých zasáhnou úřadující mistr Evropy Ondřej Hutník a právě Tomáš Hron.

Jednatřicetiletý thajboxer se na návrat do brněnského ringu připravoval v Holandsku pod vedením uznávaného trenéra Ivana Hippolyta. Tomáš Hron disponuje skvělou fyzickou kondicí a na očekávaný souboj s Rumunem Sebastianem Ciobanem tak piloval hlavně techniku.

Rozhovor s Tomášem Hronem (zdroj: ČT24)

Dvojnásobný držitel titulu Kings of the Ring bude chtít proti o čtyři roky mladšímu rumunskému bojovníkovi přidat třetí vítězství v prestižní sérii. Hlavní část galavečera startuje ve 20:00. Vedle zápasu Tomáš Hrona, který celou akci završí, je na programu dalších jedenáct duelů.

No comment: Příprava Tomáše Hrona v Holandsku (zdroj: ČT24)

Profil Tomáše Hrona

Datum narození: 25.7.1981

Místo narození: Brno

Klub: Muay Thai Brno

Trenér: Karel Kaiser

Váhová kategorie: 82, 85, 90, nyní +95

Styl: Muay Thai

Úspěchy: Zlatá medaile MS WKA 2002, Mistr Evropy WKN 2001, Mistr ČR 2OO2, Mistr světa WKN 2003, Mistr světa WKA 2004, King of the Ring 2004, Interkontinentální titul WKN 2006