Ze slumu se protančila až na titulní stránky časopisů. Z indické dívky se díky virálním videím stala modelka

Horizont ČT24: „Princezna ze slumu“ se stala modelkou (zdroj: ČT24)

Indie objevila novou celebritu. Patnáctiletá Malíša Charvová ještě před třemi lety žila s rodinou v jednom ze slumů třiadvacetimilionové Bombaje. Tam ji ale potkal americký herec a choreograf Robert Hoffman a natočil několik krátkých videí na sociální sítě. Ty opatřil značkou „Princezna ze slumu“. O tři roky později je z dívky žádaná modelka, která plní titulní stránky časopisů.

Dívka po osudovém setkání začala sama natáčet taneční videa na sociální sítě, kde nasbírala  téměř 400 tisíc sledujících. Objevila se také na titulních stránkách prestižních časopisů Vogue nebo Cosmopolitan.

A přestože dívka již nyní vydělává značnou sumu peněz, chtěla by se před kariérou modelky nejdříve věnovat škole. „Teď jsem v desáté třídě. Kvůli škole jsem musela odmítnout hodně focení. Až dokončím dvanáctý ročník, budu moci začít pracovat pravidelněji,“ vysvětlila.

Je si prý vědomá toho, že ji potkalo štěstí, které ostatní indické děti mít nemusí. A tak, když se stala tváří kampaně indické značky patřící pod francouzského giganta L'Oréal, rozhodla se desetinu zisku vynaložit právě na vzdělání dětí ze znevýhodněného prostředí.