TÉMA

Skupina

Celníci rozbili síť obchodníků s anaboliky, zajistili majetek v hodnotě přes sto milionů korun

Čeští, polští a slovenští celníci kvůli výrobě anabolik zadrželi 19 lidí a zajistili majetek v hodnotě přes sto milionů korun. Odhalili dvě laboratoře na jejich výrobu a statisíce nelegálně vyrobených anabolik v tabletách i ampulích. Je to podle nich dosud největší takový případ. Celníci o případu informovali ve středu v Brně na tiskové konferenci. Hlavním podezřelým hrozí až 12 let vězení.
28. 6. 2023Aktualizováno28. 6. 2023, 11:40|

Čistý zisk ČEZu se v prvním čtvrtletí meziročně ztrojnásobil, překonal odhady analytiků

Čistý zisk energetické skupiny ČEZ v prvním čtvrtletí letošního roku vzrostl meziročně o 218 procent na 26,7 miliardy korun, oznámila skupina v tiskové zprávě. Důvodem růstu je podle ČEZu mimo jiné enormní růst cen komodit na velkoobchodních trzích a rekordní zisk z obchodování s komoditami na západoevropských trzích. Výsledky výrazně překonaly odhady analytiků. Překvapil je především čistý a provozní zisk. Důvodem jsou mimo jiné vysoké ceny elektřiny.
10. 5. 2022Aktualizováno10. 5. 2022, 11:20|

Zemřel bubeník americké rockové skupiny Foo Fighters Taylor Hawkins

Ve věku 50 let zemřel dlouholetý bubeník americké rockové skupiny Foo Fighters Taylor Hawkins. Skupina to oznámila na svém Twitteru. Podrobnosti o příčině úmrtí však neposkytla. Podle časopisu Semana byl Hawkins nalezen mrtvý v hotelu v kolumbijské Bogotě. Skupina tam měla vystoupit na hudebním festivalu, píše agentura DPA.
26. 3. 2022|

Skupina pronásleduje a uráží známé vědce a lékaře. Její členové čelí exekucím, od fanoušků žádají peníze

Někteří známí čeští vědci a lékaři, ale třeba i zdravotníci v očkovacích centrech, čelí pronásledování a urážkám organizované skupiny agresivních odpůrců očkování. Ta si své konání natáčí a videa zveřejňuje na internetu. Lidé z této skupiny to ovšem nedělají vysloveně z přesvědčení. Čelí exekucím a od fanoušků si nechávají posílat peníze. O činnosti antivaxerů natáčel pro 168 hodin Martin Mikule.
10. 1. 2022|

30 let zpět: Střety anarchistů se skinheady před areálem pražského Výstaviště

Před areálem pražského Výstaviště se shromáždila asi osmdesátičlenná skupina mladých anarchistů, aby demonstrovala proti konání Všeobecné československé výstavy. Krátce nato však skupinu napadli přívrženci hnutí skinheads a došlo k ostré bitce. Policie, která se ke konfliktu dostala s velkým zpožděním, čelila kritice.Vraťte se každý den na chvíli o 30 let zpět a podívejte se, jaké okamžiky přinesl rok 1991.
30. 5. 2021|