Jste ráno líní? Nechte si přivézt snídani až do postele

Praha – Brzké vstávání, prázdná lednice a málo času, problémy, které zná snad každý. Pokud se vám nechce jít nakupovat, máte možnost si snídani přivolat až do postele. Nápad nabízet tento druh služby se ujal a můžete se s ním setkat jak v Brně, tak Praze. Ranní stolování tak může dostat nový rozměr.

Dobrý den, vezeme vám snídani do postele

Služby můžete objednat jak sobě, tak i někomu jinému, oblíbené jsou například pokrmy s vizitkou či zamilovaným vzkazem. Snídani je možno zamluvit den předem do 12:00 hodin. Po této době probíhá komunikace s dodavatelem a marketing.

Nejčastěji snídaně objednávají lidé jako překvapení pro své blízké na výročí nebo narozeniny. Poslední dobou ale přibylo zákazníků i mezi firmami.

Jitka Zoderová, majitelka Snídaně s. r. o.

„Tento byznys je dobrý v tom, že nepotřebuje velké investice. Vše, co nakoupíme, tak hned prodáme, takže je to takový kolotoč a nevzniká nám žádný větší dluh. Nákladem byla auta, kanceláře, vývoje stránek, nábor externistů, takže od začátku to rozhodně ziskové nebylo, ale nyní se držíme na nule. Abychom si vydělali aspoň na náklady, musíme těch standardních snídaní prodat zhruba 50.“

Ekonomika + (zdroj: ČT24)
Vydáno pod