TÉMA

Lední hokej

Muž z Pelhřimovska měl prodávat falešné vstupenky, škoda je přes dva miliony

Muž z Pelhřimovska podle kriminalistů prodával vedle falešných vstupenek na hokejové mistrovství světa, které se nedávno konalo v Praze, také vstupenky na mistrovství Evropy ve fotbale, které začíná v pátek v Německu. Podle policie způsobil škodu 2,28 milionu korun, přičemž podvedl tři desítky lidí. Od 15. května je obviněný, k činu se doznal, informovala ve čtvrteční tiskové zprávě mluvčí policie Dana Čírtková.
13. 6. 2024|

Hokejový šampionát vrcholí. Odměnou jsou medaile z českého křišťálu

Finální zápas o zlato v mistrovství světa v hokeji je beznadějně vyprodaný. Závěr šampionátu, ve kterém se utkají Češi se Švýcary, bude zřejmě sledovat i velké množství diváků u obrazovek. Jeden z obchodních řetězců dokonce kvůli finálovému zápasu dřív zavřel. Vítězové si v neděli večer odnesou zlaté medaile z rukou českých sklářů.
26. 5. 2024|

Česko předvádí zájem o hokejové mistrovství

Hokejový zápas mezi Českem a Švédskem sledovali lidé napříč republikou. Fandilo se doma u televizí i v ulicích, restauracích nebo třeba domovech pro seniory. Zájem o mistrovství je velký, zaznamenalo rekord v návštěvnosti. Na turnaj dosud zavítalo přes 754 tisíc diváků, čímž překonali maximum z roku 2015, kdy se hrálo také v Česku.
25. 5. 2024|

Na každý hrací den hokejového mistrovství dohlédne 1200 policistů

Na každý hrací den mistrovství světa (MS) v ledním hokeji dohlédne 1200 policistů. V Praze budou souběžně řešit i fotbal nebo hudební koncert. Metro na lince B bude během zápasů jezdit v kratších intervalech. Na tiskové konferenci policie mluvili o bezpečnostních opatřeních náměstek policejního prezidenta Tomáš Lerch, pražský policejní ředitel Petr Matějček, moravskoslezský ředitel Tomáš Kužel, prezident organizačního výboru MS Petr Bříza a vedoucí bezpečnostního oddělení MS Miloš Benda.
7. 5. 2024Aktualizováno7. 5. 2024, 15:51|