PB k tématu Školství, sport, věda a mládež

Politická strana Volte Pravý Blok www.cibulka.net tvrdí, že 3. světová anti-křesťanská válka 2011-38 proti zrazenému a nebráněnému Západu už dávno začala!!!

Politická strana Volte Pravý Blok www.cibulka.net tvrdí, že otázka ČT je položena špatně. Měla znít: „PERSPEKTIVY NAŠÍ ZLOMENÉ A DEMORALISOVANÉ SPOLEČNOSTI POD VLÁDOU MARX-SATANISMU A RUSKÝCH ŠPIONŮ.“ Jak známo, Karel Marx, otec vědeckého satanismu, byl TOP satanista a marxisté, tedy satanisté, nám už po generace vládnou!
Naše obrana křesťanské Evropy má 5 fází:
Překonat psychotronickou negramotnost, tj. naučit se pracovat s kyvadlem a STÁT SE TAK RELATIVNĚ VŠEVĚDOUCÍ.
Zbavit se ruských fízlů, nasazeným v nejvyšší politice a ve všech masmédiích Západu.
Obnovit povinnou základní vojenskou službu a národní armády podle vzoru Švýcarska.
Změnit dnešní politický a masmediální systém skryté totality a až k nepoznání zfalšovaných voleb, tedy systém, do kterého bez pozvání zevnitř nelze nikdy vstoupit, v otevřené systémy referend, přímé demokracie a odvolatelnosti politiků přímo občany, a to na všech úrovních, tak jak tyto systémy fungují už 800 let ve Švýcarsku a od roku 1911 ve 26 státech USA. Viz naše WWW.CIBULKA.NET + YOU TUBE.
Obnova výuky křesťanství a duchovní vědy Rudolfa Steinera na všech stupních škol, včetně povinné maturity a státnic z obou těchto předmětů.