TÉMA

Mike Lynch

Záchranáři našli tělo poslední pohřešované po potopení luxusní jachty

U pobřeží italského ostrova Sicílie nalezli záchranáři tělo poslední pohřešované osoby, podle agentury ANSA se jedná o tělo osmnáctileté dcery britského podnikatele Mikea Lynche. Italská pobřežní stráž tak oficiálně ukončila pátrací akci zahájenou v pondělí, kdy se jachta potopila. Zahynulo celkem sedm z dvaadvaceti lidí na palubě.
23. 8. 2024Aktualizováno23. 8. 2024, 20:04|

Záchranáři z potopené jachty vyzvedli tělo podnikatele, pohřešuje se jeho dcera

Italským záchranářům se podařilo vyzvednout z vraku potopené jachty Bayesian tělo britského podnikatele Mikea Lynche. Agenturám AFP a AP to potvrdila italská pobřežní stráž. Nadále se pohřešuje jedna žena, podle agentury ANSA se jedná o dceru britského magnáta Hannah Lyncheovou. Dopoledne italská média informovala o vyzvednutí všech těl, což se posléze nepotvrdilo.
22. 8. 2024Aktualizováno22. 8. 2024, 17:59|

Z potopené luxusní jachty vyzvedli záchranáři několik těl

Záchranáři u pobřeží italské Sicílie nalezli těla nejméně pěti obětí z vraku luxusní jachty, která se tam potopila v pondělí nad ránem. Informovala o tom zahraniční média, podle kterých se čtyři z nich mělo podařit z moře vyzvednout. Deník Daily Telegraph napsal, že mezi nimi je i tělo britského miliardáře Mikea Lynche a jeho osmnáctileté dcery, úřady to ale oficiálně nepotvrdily.
21. 8. 2024Aktualizováno22. 8. 2024, 00:06|