TÉMA

Kryštof Hádek

Krobot a Šoposká točí krimiseriál, rozkrývají v něm odložené případy

Česká televize natáčí nový kriminální seriál. Pod názvem Oktopus se seriáloví kriminalisté vrací k odloženým případům. Kauzy, kterým hrozí promlčení, řeší Miroslav Krobot a Marika Šoposká. Diváci se mohou těšit na třináct na sobě nezávislých dílů.
6. 2. 2023|

Na jaře se ČT pobaví na účet vysílání z Brna, otevře Místo zločinu České Budějovice a vrátí se Kukačky

Česká televize už připravila program na začátek nového roku a na jaro. Hned od 2. ledna začne vysílat krimiseriál Místo zločinu České Budějovice. Do vyšetřování se nově pustí také Docent v podání Ivana Trojana. Dvě novinky nahlédnou do televizního zákulisí. Minisérie Volha je příběhem udavače z dob normalizační Československé televize, komediální seriál Dobré ráno, Brno! si zase dělá legraci z prostředí současného ranního vysílání. Divákům už jsou známé Kukačky, příběh o záměně dětí se na obrazovky vrátí v dalších třinácti dílech. Filmoví fanoušci se mohou těšit na televizní premiéry sedmnácti snímků dosud uvedených jen v kinech.
6. 12. 2022|

Poslední závod se blíží do finiše. Trailer poodhaluje skutečný příběh Hanče, Vrbaty a Ratha

Blížící se premiéru filmu Poslední závod předznamenává nový trailer a plakát. Záběry vznikaly před rokem ve vichřici na hřebenech Krkonoš. Novinka scenáristy a debutujícího režiséra Tomáše Hodana přibližuje příběh závodu, který zaskočila dramatická změna počasí. Stála život dva lyžaře – Bohumila Hanče a Václava Vrbatu.
18. 1. 2022|

Pachl točí Volhu. Aby mohl řidič Československé televize vozit Gotta, udělá cokoliv, prozradil

Česká televize se ve čtyřdílné minisérii Volha, kterou natáčí Jan Pachl, vrátí do dob normalizace. Předlohou scénáře se stala kniha Karla Hynieho, který v televizi pracoval čtyřicet let jako producent a dramaturg. V chystané novince si zahrají Kryštof Hádek nebo Jiří Lábus.
25. 10. 2021|

Formuli 1 pilotoval McQueen či Damon. Teď jim v Grand Prix konkurují Hádek, Ferro a Kozub

Režisér Jan Prušinovský natáčí podle vlastního scénáře „lehce testosteronovou komediální roadmovie“. Do hlavních rolí obsadil Kryštofa Hádka, Robina Ferra a Štěpána Kozuba. První klapka filmu Grand Prix padla na začátku května na Českolipsku, štáb ale natočí i Velkou cenu formule 1 ve Španělsku. Vášeň pro motosport je totiž další fanouškovství, které Prušinovský ve své novince zkoumá. Zahraniční snímky ze závodnického prostředí zajímá spíše rivalita pilotů formule.
13. 5. 2021|

Vzniká film Poslední závod o tragické smrti Hanče a Vrbaty. Připomene hrdinu Emericha Ratha

Vzniká film Poslední závod, drama z počátků lyžařského sportu. Režisérovi a scenáristovi Tomáši Hodanovi byla předlohou tragédie z března 1913. Při závodu v Krkonoších tehdy zemřeli Bohumil Hanč a Václav Vrbata. Autoři filmu chtějí připomenout i opomíjenou postavu Emericha Ratha, který se snažil Hanče zachránit.
2. 11. 2020|

Rapl, Ďáblova lest i Četníci z Luhačovic. Pátrejte v iVysílání po krimi seriálech

Pokud byste si chtěli pustit všechna videa v iVysílání, potřebovali byste si na jejich sledování vyhradit 3918 dní. Zorientovat se v rozsáhlém videoarchivu pomůžou tipy webu ČT24. V aktuálním výběru vrchovatě nakládáme všem, kteří rádi u televize rozlousknou nějaký ten zapeklitý kriminální případ.
11. 4. 2020|

Modelář napravuje v kinech svět. Neklaďme si malé cíle, tlumočí jeho vzkaz režisér Zelenka

V novince Petra Zelenky mají podstatnou roli drony, ale podle režiséra a scenáristy v jednom není filmem o této technice. Hlavní hrdina se v současných politických kulisách radikálně angažuje v boji za spravedlnost, nicméně tvůrce odmítá označení filmu jako politického. Modelář je prý zábavným snímkem s napětím, který ukazuje mezilidské vztahy a kam to vede, když se člověk cítí společností zahnán do kouta. Do kin vstupuje 6. února.
5. 2. 2020|

Místo milostného života války a reformy. Pokračování série představí vládu Marie Terezie

Jedna z nejvýznamnějších vladařek historie neprohrává jen na poli válečném, ale i ve vztahu s manželem Františkem Štěpánem Lotrinským. V této situaci zastihne Marii Terezii pokračování koprodukční minisérie, která nese jméno této panovnice. S jejím dalším osudem diváky seznámí program ČT1 ve středu 1. a v neděli 5. ledna, vždy od 20 hodin.
9. 12. 2019|

Něco je ve vzduchu. Modelář Petra Zelenky slepil trailer

Režisér a scenárista Petr Zelenka dokončil svůj nejnovější film. Thriller ze současnosti uvede v únoru příštího roku do kin pod názvem Modelář, s Kryštofem Hádkem a Jiřím Mádlem v hlavních rolích. Novinku předznamenává už nyní trailer.
28. 11. 2019|

Idealistka Ramba, drbna Havlová i stará struktura Lábus. Schůze Vlastníků je pěkná společnost

Žijí spolu v jednom domě, dohodnout se ale nedokážou. Od 21. listopadu se společenstvo vlastníků bytových jednotek schází i v kinech, s podtitulem „komedie pro ty, co to nezažili, a drama pro ty, kteří tím žijí“. Tragikomický snímek Vlastníci je filmovým režijním debutem Jiřího Havelky, který je také autorem scénáře.
22. 11. 2019|

Rozsekne Roden případ uťatých paží? V seriálu Princip slasti mu pomůžou policisté z Polska a Ukrajiny

Tři vraždy, tři města a tři policisty spojí jedno vyšetřování v novém koprodukčním seriálu Princip slasti. Propletený případ lze připodobnit atmosférou temným americkým i severským krimipříběhům. Úvodní díl odvysílá Česká televize 14. října, první diváky ale už do případu zasvětila poslední zářijový den slavnostní premiéra. Za Česko se do vyšetřování vražd pustil Karel Roden.
1. 10. 2019|

„Tohle by mělo být v zápisu.“ Vlastníci si odhlasovali trailer

Celovečerní debut režiséra a scenáristy Jiřího Havelky má být komedií pro ty, kdo to nezažili, a dramatem pro ty, kdo tím žijí. Snímek Vlastníci totiž vypráví o schůzi majitelů bytových jednotek. V kinech se sejdou 21. listopadu, nahlédnout do sousedského jednání ale nechává už první trailer.
12. 9. 2019|

„Tel Aviv se dost špatně nahrazuje.“ Petr Zelenka natáčí v Izraeli nový film Modelář

Po třiceti dnech končí režisér Petr Zelenka natáčení nového filmu Modelář. Štáb se na závěr přesunul na čtyři dny do izraelského Tel Avivu, kde točí paradoxně první scénu snímku. Jedna z hlavních postav, kterou hraje Kryštof Hádek, totiž na začátku příběhu v Izraeli pracuje.
2. 7. 2019|

Po mnichovském komplexu vyletí drony. Petr Zelenka natáčí nový film Modelář

Po pěti letech od filmu Ztraceni v Mnichově natáčí scenárista a režisér Petr Zelenka nový celovečerní snímek. V příběhu nazvaném Modelář diváky zavede do prostředí firmy na pronájem dronů. V hlavních rolích se představí Kryštof Hádek a Jiří Mádl.
30. 5. 2019Aktualizováno2. 6. 2019, 18:50|

Úhoři mají nabito, Vladimír Michálek je vysílá do akce a do kin

Uniformu nosí z nudy, svoje akce ale berou smrtelně vážně. Robert, Arny, Karlos, Dave a Komár jsou členové týmu, který do akce a od 21. února i do kin poslal režisér Vladimír Michálek. Ve snímku Úhoři mají nabito si ve volných chvílích hrají na Útvar rychlého nasazení. V hlavních rolích černé komedie koprodukované Českou televizí se objeví bratři Hádkové, Jiří Vyorálek či Oldřich Kaiser.
21. 2. 2019|

Pojďme se domluvit jako lidi. Havlová, Voříšková i Lábus natáčí na schůzi Vlastníků

Najít společnou řeč je někdy těžké, tím spíš, když je člověk součástí společenství vlastníků bytových jednotek. Právě na jedné takové vyhrocené schůzi se odehrává filmový debut divadelního režiséra a scenáristy Jiřího Havelky Vlastníci, který vzniká v koprodukci České televize. V jednom domě se sešli Tereza Voříšková, Kryštof Hádek, Ladislav Trojan nebo Dagmar Havlová, která se touto rolí po čase opět vrací na filmové plátno.
24. 1. 2019|

Úhoři už mají nabito. Před ostrým zásahem do kin vystřelují trailer

Doma to skřípe, dluhy se vrší a v práci to jde od desíti k pěti. Jak zažít ještě nějaké to vzrušení a zároveň pocit, že má člověk svůj život ve svých rukou? Pětice chlapíků v novém filmu Vladimíra Michálka si hraje na falešný Útvar rychlého nasazení. Černá komedie Úhoři mají nabito se do kin chystá 21. února, už nyní se ale představuje prvním trailerem.
14. 1. 2019|

Jiřina Bohdalová natáčí s Kryštofem Hádkem. Skončí to tragicky, ví už režisér Strach

Režisér Jiří Strach opět natáčí pro Českou televizi. Do hlavních rolí psychodramatu s pracovním názvem Cvrček obsadil Jiřinu Bohdalovou a Kryštofa Hádka. První záběry vznikaly na pražské náplavce.
19. 10. 2018Aktualizováno19. 10. 2018, 15:14|