TÉMA

Tereza Mašková

168 hodin: Zpěvačce Tereze Maškové se vrátila bulimie. O nemoci se nyní rozhodla promluvit

V posledním ročníku taneční soutěže StarDance skončila sedmadvacetiletá zpěvačka Tereza Mašková na pátém místě. Nyní vyšlo najevo, že nejtěžší souboj prodělávala mimo taneční parket. Už při letních trénincích se zpěvačce s nezaměnitelnými růžovými vlasy vrátila vážná nemoc, bulimie. Patří mezi poruchy příjmu potravy a zpěvačka s ní bojuje už od svých čtrnácti. Tereza je idolem mnoha dívek a k nim teď promlouvá i o své nemoci, která je ohrožuje stejně tak. Pro pořad 168 hodin natáčela Darina Vlková.
11. 2. 2024|

Ve dvanácté řadě soutěže StarDance zatančí Krajčo, Kubelková i cukrář Maršálek

Na parketu se v nové řadě StarDance představí herečky Ivana Chýlková a Darija Pavlovičová, zpěváci Tereza Mašková a Richard Krajčo, kajakář Vavřinec Hradilek, modelka Iva Kubelková, herec David Prachař, cukrář Josef Maršálek i manželská dvojice, sportovkyně a herec, Eva a Marek Adamczykovi, oznámila Česká televize na tiskové konferenci k podobě dvanácté řady.
24. 4. 2023|

Hynek Čermák je bodyguardem Burešové i Maškové. Filmová romance se hraje jako muzikál

Příběh romantické lásky mezi slavnou pěveckou hvězdou a jejím osobním strážcem prožila nejprve na filmovém plátně Whitney Houstonová a Kevin Costner. Na motivy filmového Osobního strážce pak vznikl muzikál The Bodyguard, který v české premiéře nyní uvádí pražské Hudební divadlo Karlín. V hlavní roli s Hynkem Čermákem a Evou Burešovou nebo Terezou Maškovou.
28. 3. 2023|