TÉMA

Karel Šíp

Zemřela Jana Hlaváčová, divadelní a filmové herečce bylo 85 let

Ve věku 85 let během sobotního večera zemřela divadelní a filmová herečka Jana Hlaváčová. Pražská rodačka ztvárnila desítky rolí v Národním divadle (ND) nebo v Divadle na Vinohradech. Známá je také z filmové série režiséra Dušana Kleina „o básnících" i mnoha televizních seriálů. O úmrtí herečky informoval mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk.
14. 1. 2024Aktualizováno14. 1. 2024, 14:56|

Zemřel herec a bavič Josef Alois Náhlovský. Bylo mu 72 let

Po krátké těžké nemoci ve čtvrtek zemřel ve věku 72 let herec a bavič Josef Alois Náhlovský. Spolupracoval mimo jiné s Josefem Mladým, Petrem Novotným či Karlem Šípem. O jeho úmrtí informovala rodina.
7. 4. 2022Aktualizováno7. 4. 2022, 19:37|

„Nenechme se otrávit!" Připomeňte si tvorbu oslavence Jiřího Suchého v iVysílání

Herec, režisér, hudebník, dramatik, spisovatel, textař, výtvarník a především zakladatel Divadla Semafor Jiří Suchý slaví 1. října devadesáté narozeniny. Vybíráme při té příležitosti z iVysílání záznamy jeho vystoupení, archivní záběry i rozhovory.
1. 10. 2021|

Dokážu pobavit i sám sebe, přiznává Karel Šíp

Kvůli protikoronavirovým opatřením nenatáčí Karel Šíp nové díly Všechnopárty. Nevznikl tentokrát ani speciální, silvestrovský pořad. Humor se ale ze života tohoto populárního baviče a moderátora ani v současné situaci nevytrácí. O zábavě byla také řeč ve speciálním vydání Interview ČT24, jehož byl Karel Šíp hostem.
14. 12. 2020|

Policie ukončila pátrání po hudebníkovi Jaroslavu Uhlířovi, je v pořádku

Pražská policie ukočila pátrání po čtyřiasedmdesátiletém skladateli a písničkáři Jaroslavu Uhlířovi, píše server iDNES.cz. Pohřešovaný byl od pondělí, podle policie je Uhlíř v pořádku a nezraněn. Pátrání policie zahájila poté, co se na ni s obavami obrátili umělcovi známí, když jim neodpovídal na jejich telefonáty.
1. 6. 2020Aktualizováno1. 6. 2020, 13:53|
Události komentáře

Karel Šíp po 600 dílech Všechnopárty: Je to improvizace, jedinou výjimkou byl Karel Gott

Zábavná talk show Všechnopárty patří k divácky nejoblíbenějším pořadům České televize. V pátek 10. ledna odvysílala jubilejní, šestistý díl. Neodmyslitelnou součástí pořadu je moderátor Karel Šíp. Za patnácti lety, po které vyzpovídal na osmnáct set hostů, se prý neohlíží, v rozhovoru s Michalem Kubalem pro Události, komentáře přesto trochu zavzpomínal.
12. 1. 2020|

Připomeňte si Karla Gotta v pořadech České televize

Ve věku 80 let zemřel v úterý krátce před půlnocí zpěvák Karel Gott. Jeho písně se vepsaly do života napříč generacemi posledního půlstoletí. Připomeňte si pořady České televize, ve kterých Karel Gott vystupoval.
2. 10. 2019|