TÉMA

Nymbursko

V Kostelní Lhotě vjelo auto na chodník, zraněných je pět včetně řidiče

V Kostelní Lhotě na Nymbursku vjel v neděli odpoledne řidič osobního auta na chodník, kde srazil čtyři chodce. Zřejmě předtím usnul. Ženu a dítě transportovali se středně těžkými až vážnými zraněními do pražských nemocnic záchranáři vrtulníky. Další tři lidé včetně řidiče auta utrpěli středně těžká zranění. Vyplývá to z informací od mluvčích záchranné služby a policie.
5. 5. 2024Aktualizováno5. 5. 2024, 19:51|

U Fryštáku na Zlínsku se asi objevilo slabé tornádo

U Fryštáku na Zlínsku se v pondělí večer zřejmě vyskytlo slabé tornádo. Meteorologové na místě dělají terénní průzkum. Škody však byly minimální, podle starosty města Pavla Gálíka (nestr.) nikdo o pomoc nepožádal. Na místě nezasahovali ani hasiči. Na výskyt možného tornáda lidé upozornili na Facebooku. V posledních dnech se tornádo v Česku vyskytlo také na Ústecku, Poděbradsku a Nymbursku.
8. 8. 2023|

Řidič auta, které na Kolínsku srazilo matku a dvě holčičky, je podezřelý z usmrcení z nedbalosti

Pětasedmdesátiletý řidič, který při páteční nehodě v Tatcích na Kolínsku usmrtil tříleté dítě a druhé vážně zranil, stejně jako jejich matku, je podezřelý z usmrcení z nedbalosti a z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Příčinou nehody byl zřejmě mikrospánek, uvedla v sobotu v tiskové zprávě policejní mluvčí Vlasta Suchánková.
13. 11. 2021|