TÉMA

Kouzelná školka

ČT v sobotu pořádá den otevřených dveří. Lidé se mohou těšit na zákulisí pořadů

Česká televize v sobotu otevírá dveře veřejnosti. Lidé budou mít od deváté hodiny ranní do šesté hodiny večer možnost podívat se na místa, kde se točí pořady či se setkat s moderátory nebo sportovními komentátory. Návštěvníci se budou moci podívat do zákulisí diskusního pořadu Otázky Václava Moravce, ale třeba si také prohlédnout dekorace dětského pořadu Kouzelná školka a setkat se s jeho moderátorkou Magdalenou Reifovou. V Praze na návštěvníky čekají čtyři trasy včetně jedné bezbariérové. Narazí na nich i na postavy z Večerníčků. Akce se ale netýká pouze hlavního města. Zákulisí se otevře i v ostravském studiu, které pro diváky vysílá už sedmdesát let. V Brně se zase lidé podívají například do studia, kde se pravidelně natáčí soutěžní pořad AZ-kvíz. Mohou se setkat s jeho moderátory a sami si náročnost otázek vyzkoušet.
29. 8. 2025|

Dětem jsem řekl, že je čas, abych šel do školy a opustil školku, říká Nesvadba

Po čtyřiadvaceti letech odchází z dětského pořadu Kouzelná školka Michal Nesvadba. Poslední díl natáčel minulý týden na Kavčích horách, samotný pořad ale bude pokračovat se všemi dalšími účinkujícími. „Ve všem jsem už prostě stylizovaný, jsem Michal i venku na ulici s tím rozdílem, že nemám to žluté tričko,“ řekl v Interview ČT24.
26. 6. 2023|

Skončil jsem v šuplíku pro děti a jsem za to moc vděčný, ohlíží se za Kouzelnou školkou loučící se Nesvadba

Téměř čtvrt století bavil Michal Nesvadba dětské diváky v pořadu České televize Kouzelná školka. V jeho společnosti vyrostly dvě generace Čechů. Znají ho dnešní děti i jejich rodiče. Herec a moderátor, který na konci 90. let vystřídal na pozici průvodce pořadem svého otce Miloše Nesvadbu, končí.
27. 10. 2022|

Česká televize nabídne první kriminálku pro děti. A Kouzelná školka oslaví dvacet let

Dětská stanice České televize Déčko vstoupí na konci srpna už do sedmého roku svého vysílání. V nové sezoně nabídne malým divákům i jejich rodičům první český hraný detektivní seriál pro děti Kriminálka 5. C, novou kolekci vzdělávacích pořadů nebo pokračování dvou oblíbených večerníčků. A Kouzelná školka oslaví dvacáté výročí.
16. 7. 2019|
Načítání...