TÉMA

Jana Nagyová (herečka)

VideoRole si nehledám, najdou si mě, říká herečka Jana Nagyová

Pro generace diváků zůstane navždy spojena s princeznou Arabelou. Teď se ale na televizní obrazovky a filmová plátna vrací v rolích, které mají k pohádkové bezstarostnosti daleko. Po letech věnovaných rodině zažívá herečka Jana Nagyová svůj velký návrat, který potvrdila i v novém životopisném snímku Šampión o krasobruslaři Ondreji Nepelovi. „Role si nehledám, ty role si najdou mě,“ poznamenala v Interview ČT24, kde ji vyzpovídala Tereza Willoughby. „Už jsem nad věcí, zažila jsem v životě aplaus i kritiku i pády i smích,“ říká Nagyová. Lidem chce prý rozdávat radost a štěstí.
před 1 hhodinou|

Princ Mamánek musí opustit zámecký mamahotel. Na cestu dostal trailer

K narozeninám si Jan Budař nadělil oficiální upoutávku ke svému novému filmu. Vyšla přesně v den jeho pětačtyřicátin, v pohádce Princ Mamánek hraje jen o málo mladšího zhýčkaného královského potomka, který je donucen konečně dospět. Budař novinku také napsal a režíroval i si skládal hudbu. Je rovněž autorem stejnojmenné knihy.
1. 8. 2022|

„Chtěl jsem si zahrát prince,“ přiznává Budař. Mamánkovi v jeho filmové pohádce táhne na čtyřicet

Jan Budař na podzim uvede do kin pohádku Princ Mamánek. Ve své celovečerní režijní prvotině si zahrál i titulní roli – rozmazleného téměř čtyřicátníka Ludvíka, kterého donutí dospět, až když ho „tatík vykopne z baráku“. V roli královny se po bezmála třiceti letech vrací před kameru Jana Nagyová, známá jako princezna Arabela.
8. 6. 2022|
Načítání...