TÉMA

Fanoušek

Kde koupit vstupenky, jak se dostat k halám a kdy hrají Češi? Vše, co potřebujete vědět o hokejovém šampionátu

Dají se ještě sehnat vstupenky? Jak se dopravit k arénám? A jakým způsobem se zachytí falešné vstupenky? Organizátoři mistrovství světa v hokeji vydali řadu doporučení pro fanoušky, kteří se chystají ve dnech od 10. od 26. května navštívit šampionát v Praze a Ostravě. Web ČT24 nabízí podrobné informace pro hokejového fanouška před největší tuzemskou sportovní akcí roku včetně instrukcí, kde sledovat utkání živě mimo arény a novinek z vysílání České televize, která nabídne všech 64 zápasů v přímém přenosu.
před 17 h hodinami|

Dvěma fanouškům soud kvůli výtržnictví uložil podmínky a pokuty. Dalšího policie viní z násilí proti úřední osobě

Policie obvinila fanouška v souvislosti se středečním finálovým zápasem Evropské konferenční ligy. Hrozí mu až šestiletý trest vězení za násilí proti úřední osobě. Další dvojici fanoušků Fiorentiny pražský soud uložil za napadení příznivců West Hamu půlroční podmínky, pokuty 30 tisíc korun a vyhoštění z Česka, informují Novinky.cz. Případ se řešil ve zkráceném řízení.
9. 6. 2023Aktualizováno9. 6. 2023, 17:41|

Pardubický fotbalový stadion je opravený. Na zápas se Slavií je vyprodáno

Zástupci pardubického fotbalového klubu ve středu představili zrekonstruovaný Stadion Arnošta Košťála, nově ponese jméno CFIG Arena. Poslední tým prvoligové tabulky, který musel dosud kvůli nevyhovujícím podmínkám na domácím trávníku hrát ve vršovickém Ďolíčku, přivítá v sobotu lídra soutěže Slavii. Východočeši potvrdili, že vstupenky na zápas jsou už teď vyprodané. Pardubice jsou mezi českou fotbalovou elitou už od sezony 2020/2021.
1. 2. 2023|

Příliš hlasití fanoušci. Na Semilsku soud zakázal bubnovat při fotbalových zápasech

Bubnování během fotbalových utkání na hřišti SK Studenec na Semilsku se zakazuje. Nepravomocně tak rozhodl tamní okresní soud. Obrátili se na něj lidé, kteří bydlí poblíž hřiště a které hluk fanoušků během víkendových utkání obtěžuje.
24. 8. 2022|

Vrchní soud v Olomouci výrazně zpřísnil trest za smrt hokejového fanouška z Havířova

Olomoucký vrchní soud výrazně zpřísnil Davidu Slonkovi trest za smrt hokejového fanouška, kterého jako člen ochranky napadl po vyvedení z havířovského zimního stadionu. Dvaadvacetiletému muži původně ostravský krajský soud uložil tříletou podmínku, odvolací soud mu trest zvýšil na pět let vězení. Člen ochranky dal silně opilému muži facku, po které fanoušek upadl a uhodil se hlavou o zem. O dva dny později v nemocnici zemřel.
14. 12. 2021|