TÉMA

EPET

Další dodavatel energií zlevní

Pražská energetika (PRE) od začátku září zlevní energie téměř 700 tisícům odběratelů bez fixace. Ceny elektřiny oproti současnosti klesnou až o pětinu, ceny plynu pak o šestnáct procent. Energie letos postupně zlevňují i další dodavatelé, reagují tak na pokles velkoobchodních cen energií. Například ČEZ v pondělí v tiskové zprávě informoval, že od července zlevňuje elektřinu pro 1,4 milionu klientů s nefixovanými produkty.
včeraAktualizovánopřed 14 h hodinami|

ČEZ od dubna zlevní energie s fixací, domácnosti ušetří. Ceny snižují i další dodavatelé

Energetická společnost ČEZ od dubna sníží ceny elektřiny a plynu s fixací. Oproti dosavadnímu ceníku podle firmy spotřebitelé ušetří stovky korun měsíčně. Energie letos postupně zlevňují i další dodavatelé, reagují tak na pokles velkoobchodních cen.
28. 3. 2024Aktualizováno28. 3. 2024, 13:53|

Energie na trhu zlevňují, část dodavatelů upraví ceníky

Ceny elektřiny a plynu na energetickém trhu v posledních měsících dál klesají, nyní na to zareagovali i někteří velcí dodavatelé v Česku. Společnost ČEZ od poloviny února zlevní své fixované produkty v průměru o několik stovek korun za megawatthodinu (MWh), ceníky postupně snižuje také innogy, E.ON nebo Epet. Další dodavatelé se zlevňováním vyčkávají, mimo jiné proto, že produkty nakoupili s předstihem za vyšší ceny.
12. 2. 2024Aktualizováno12. 2. 2024, 20:19|