TÉMA

Dexter Fletcher

Recenze: Taron Egerton je skvělý Elton John, Rocketman ale ztrácí směr

Režisér Dexter Fletcher nejprve dokončil za Bryana Singera Bohemian Rhapsody a nyní představuje životopisný film o další hudební legendě – Eltonu Johnovi. Rocketman je dvouhodinová rozmanitými epizodními příběhy napěchovaná žánrová mixáž. Ve filmu se ale s železnou pravidelností mísí několik přístupů a jejich důsledné opakování v divákovi evokuje dojem, že se dívá na toporný prefabrikát.
1. 6. 2019|

Filmová upoutávka týdne: Pódium si zabírá Elton John. Režisér si žánr ozkoušel už s Bohemian Rhapsody

Režisér Dexter Fletcher loni dokončoval práce na filmu Bohemian Rhapsody, ze kterého se stal velký hit oživující věhlas kapely Queen a jejího frontmana Freddieho Mercuryho. V žánru Fletcher zůstává, už letos uvede do kin další příběh hudební ikony, tentokrát Eltona Johna ve filmu nazvaném Rocketman.
23. 2. 2019|

Filmová upoutávka týdne: Kinosály zazní Bohemian Rhapsody. Zachytí příběh kapely Queen

Filmoví diváci se už v listopadu dočkají dlouho připravovaného hraného filmu o Freddiem Mercurym a kapele Queen. První upoutávka nastiňuje, že nebude nouze o hudební výstupy. V roli slavného zpěváka, který se stal obětí nemoci AIDS, se představí hvězda seriálu Mr. Robot Rami Malek. Na výsledném filmu se ale může podepsat výměna režisérů, v průběhu natáčení skončil Bryan Singer.
19. 5. 2018|