TÉMA

Berani Zlín

Jednatel zlínského hokeje Hamrla rezignoval kvůli obvinění z krácení daní

Jednatel zlínského hokejového klubu Berani Zlín Robert Hamrla ve čtvrtek rezignoval na funkce v klubu, byl také generálním manažerem. Informoval o tom zlínský primátor Jiří Korec (ANO). Město má v hokejovém klubu 49procentní podíl. Hamrla je jedním z devíti lidí a čtrnácti firem, které kriminalisté ve středu obvinili v souvislosti s trestným činem krácení daně, poplatku a podobné povinné platby.
22. 6. 2023|

Padla obvinění z krácení daní, mimo jiné mu čelí manažer zlínského hokejového klubu Hamrla

Zlínští policisté obvinili devět fyzických a 14 právnických osob z trestného činu krácení daně, poplatku a povinné platby ve formě spolupachatelství. Škodu vyčíslili na 20 milionů korun. Mezi obviněnými je generální manažer hokejového klubu Berani Zlín Robert Hamrla a jeho otec, podnikatel Vladislav Hamrla. Podle vyjádření zlínského hokejového klubu trestná činnost nesouvisí s jeho hospodařením.
21. 6. 2023Aktualizováno21. 6. 2023, 15:04|

Policie provedla razii na jihu Moravy, zadržela i jednatele zlínského hokejového klubu

Policie ČR podle zjištění České televize na několika místech Zlínského a Jihomoravského kraje zadržela devět lidí pro podezření ze spáchání hospodářské trestné činnosti. Mezi zadrženými je podle několika zdrojů i jednatel hokejového klubu Berani Zlín Robert Hamrla. Klub Berani Zlín to následně potvrdil v tiskové zprávě na svém webu, ale odmítl, že by vyšetřování souviselo s činností klubu.
20. 6. 2023Aktualizováno20. 6. 2023, 21:58|

Předvolební Zlín: na nové zastupitele čeká rekonstrukce Velkého kina i zimního stadionu

Po čtyřech letech voliči rozhodnou o novém složení zlínského zastupitelstva. Zatímco dosluhující vedení města zacílilo na parkování v centru a opravilo tržiště Pod Kaštany, rekonstrukci Velkého kina se zahájit nepodařilo – a na nové zastupitelstvo čeká i otázka zimního stadionu.
17. 9. 2022|