TÉMA

Tomáš Vandas

„Není ani sociální, ani demokrat." Petříček se pustil do Foldyny kvůli kritice Prague Pride

Bývalý místopředseda ČSSD Jaroslav Foldyna není ani sociální, ani demokrat, prohlásil současný člen vedení strany a ministr zahraničí Tomáš Petříček. Komentoval tak Foldynovy výroky a účast na akci, které se zúčastnili také šéf DSSS Tomáš Vandas nebo Michal Semín. Foldyna obratem zopakoval svou kritiku současného vedení sociální demokracie.
12. 8. 2019|

Kandidáti za Dělnickou stranu sociální spravedlnosti - Za národní suverenitu! ve volbách do Evropského parlamentu 2019

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční ve dnech 24. a 25. května. S volebním číslem 10 usiluje o hlasy Dělnická strana sociální spravedlnosti - Za národní suverenitu! (DSSSNF). Lídrem kandidátky je Tomáš Vandas (DSSS). Dělnická strana sociální spravedlnosti kandidovala také v minulých volbách do Evropského parlamentu v roce 2014 v koalici s SPE. Obdržely 0,52 procenta hlasů a nezískaly žádný mandát europoslance.
17. 5. 2019|

Rozhovory s lídry kandidátek do evropských voleb: Tomáš Vandas (DSSSNF)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. Rozhovory probíhají v pořadí podle volebních čísel stran. S číslem 10 kandiduje Dělnická strana sociální spravedlnosti – Za národní suverenitu!, do voleb ji vede předseda strany Tomáš Vandas. Rozhovor s ním vedla Barbora Kroužková.
30. 4. 2019|
Volby 2017

Tomáš Vandas: Nejsem neonacista. V Česku chceme jít Kotlebovou cestou

Dělnická strana sociální spravedlnosti chce výši starobního důchodu odvíjet od toho, jak řádně se děti penzistů podílejí na tuzemském sociálním systému a pracovním procesu. V Událostech, komentářích to uvedl volební lídr strany Tomáš Vandas. Označení za neonacistu odmítl, v Česku by chtěl dosáhnout toho, čeho na Slovensku dosáhl Marian Kotleba.
12. 10. 2017|
Volby 2017

EU je slepá ulička, česká armáda je nefunkční, uvedl v předvolební diskusi Veleba

Evropská unie je slepá ulička, pokud se nezreformuje, uvedl Jan Veleba předseda Strany práv občanů (SPO) v předvolebním diskusním pořadu ČT24 Politické spektrum. Debatě dominovaly zejména otázky členství České republiky v Evropské unii a v Severoatlantické alianaci. O setrvání v EU by podle Veleby a předsedy Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) Tomáše Vandase měli rozhodnout obyvatelé České republiky v referendu. I zbylí diskutující se pak shodují, že Unie není v dnešní době funkční a narušuje suverenitu Česka.
16. 9. 2017Aktualizováno23. 9. 2017, 20:00|