TÉMA

Tomáš Maštalír

Hranu zákona pokoušejí v nové televizní minisérii Hofmann a Maštalír

Kam až jsou kriminalisté ochotni zajít, aby dopadli pachatele? Na hraně zákona se ocitne vyšetřování v minisérii Vedlejší produkt, kterou Česká televize vysílá od 28. dubna. V hlavních rolích psychologického dramatu se objevuje Tomáš Maštalír a Martin Hofmann. Režie se ujal osvědčený tvůrce krimi žánru Peter Bebjak a spoluautorem scénáře je kriminalista Aleš Preis.
28. 4. 2024|

Na jaře v ČT Peče celá země, Dobré ráno baví z Brna a Jiřina Bohdalová je za Svatou

Česká televize představila novinky, které zaplní jarní program. Na obrazovku se vrátí další řada Peče celá země, pokračování krimi Stíny v mlze i komediálního seriálu Dobré ráno, Brno! Témat, o nichž se raději nemluví, se s humorem a empatií dotkne nový seriál Smysl pro tumor. Novinkou jsou také případy paranormálních jevů, které vyšetřuje komediální krimi seriál To se vysvětlí, soudruzi! ČT na jaře rovněž odvysílá televizní film Svatá, který dostala k devadesátým narozeninám představitelka hlavní role Jiřina Bohdalová.
28. 11. 2023|

Bebjak natáčí minisérii o vyšetřování na hraně zákona, spoluscenáristou je kriminalista

Peter Bebjak, režisér například oceňovaných Případů 1. oddělení, natáčí pro Českou televizi další napínavou minisérii. Psychologické drama Vedlejší produkt se zabývá otázkou, zda jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni. Jedním z autorů scénáře je kriminalista Aleš Preis. V hlavních roli detektiva, který se snaží vyřešit vraždu těsně před promlčením, se představí Tomáš Maštalír.
23. 11. 2023|