TÉMA

Tomáš Kužel

Na každý hrací den hokejového mistrovství dohlédne 1200 policistů

Na každý hrací den mistrovství světa (MS) v ledním hokeji dohlédne 1200 policistů. V Praze budou souběžně řešit i fotbal nebo hudební koncert. Metro na lince B bude během zápasů jezdit v kratších intervalech. Na tiskové konferenci policie mluvili o bezpečnostních opatřeních náměstek policejního prezidenta Tomáš Lerch, pražský policejní ředitel Petr Matějček, moravskoslezský ředitel Tomáš Kužel, prezident organizačního výboru MS Petr Bříza a vedoucí bezpečnostního oddělení MS Miloš Benda.
7. 5. 2024Aktualizováno7. 5. 2024, 15:51|

Šlo zřejmě o rodinné spory, řekl k požáru v Bohumíně místostarosta. Vyšetřovatelé našli stopy po hořlavině

Vyšetřovatelé požáru v Bohumíně našli u bytu stopy po hořlavině. Podle experta není narušena statika domu. Obyvatelé spodních pater už se mohou vracet do svých domovů, budova ale zůstává bez elektřiny a plynu. Ty budou zapojeny, až skončí vyšetřování příčiny požáru. Z deseti zraněných zůstává pět v nemocnicích, dalších pět lékaři propustili do domácí péče. Při nejtragičtějším tuzemském požáru za posledních třicet let zemřelo jedenáct lidí, mezi nimi tři děti.
9. 8. 2020Aktualizováno9. 8. 2020, 20:26|

Policie se omluvila muži, kterého podezřívala ze střelby. „Je to běžná taktika,“ hájí práci Kužel

Špičky policie se omluvily muži, jehož fotografii kriminalisté zveřejnili při pátrání po pachateli úterní střelby na ostravské poliklinice. Podle ředitele moravskoslezských policistů Tomáše Kužela šlo – s ohledem na vypjatou situaci – o běžnou taktiku. Muž omluvu přijal.
11. 12. 2019Aktualizováno11. 12. 2019, 18:16|