TÉMA

Tatce

Za loňskou smrtelnou nehodu na Kolínsku dostal senior podmínku, rodině má zaplatit miliony

Okresní soud v Nymburku potrestal seniora, který loni v obci Tatce na Kolínsku srazil matku a její dvě dcery, tříletou podmínkou. Při nehodě zemřela tříletá holčička, její matka a sestra utrpěly těžká zranění. Muž od soudu odešel také se sedmiletým zákazem řízení a pozůstalým má zaplatit přes deset milionů korun. Rozsudek zatím není pravomocný.
4. 7. 2022|

Řidič auta, které na Kolínsku srazilo matku a dvě holčičky, je podezřelý z usmrcení z nedbalosti

Pětasedmdesátiletý řidič, který při páteční nehodě v Tatcích na Kolínsku usmrtil tříleté dítě a druhé vážně zranil, stejně jako jejich matku, je podezřelý z usmrcení z nedbalosti a z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Příčinou nehody byl zřejmě mikrospánek, uvedla v sobotu v tiskové zprávě policejní mluvčí Vlasta Suchánková.
13. 11. 2021|

Na Kolínsku srazilo auto ženu se dvěma dětmi, jedno na místě zemřelo. Řidič asi usnul

V obci Tatce na Kolínsku v pátek vpodvečer auto srazilo matku a dvě děti, jedno na místě zemřelo, druhé je vážně zraněné. Podle prvotních informací řidič vozu zřejmě usnul a vjel na chodník. Záchranáři převezli do nemocnice se středně těžkým poraněním i matku, řekly mluvčí záchranné služby Petra Homolová a policejní mluvčí Vlasta Suchánková.
12. 11. 2021Aktualizováno12. 11. 2021, 18:49|