TÉMA

ROZHÝBEJME ZLÍN

V komunálních volbách ve Zlíně zvítězilo ANO, druhý je Zlín 21

Komunální volby ve Zlíně vyhrálo stejně jako v minulých volbách hnutí ANO, získalo 14 mandátů v zastupitelstvu, které má 41 členů, získalo téměř 32 procent hlasů. Druhý skončil Zlín 21 se sedmi křesly. Třetí ODS bude mít sedm zastupitelů. Vyplývá to z výsledků komunálních voleb na www.volby.cz. Voleb se zúčastnilo 42,99 procenta voličů.
24. 9. 2022Aktualizováno25. 9. 2022, 01:04|

Předvolební Zlín: na nové zastupitele čeká rekonstrukce Velkého kina i zimního stadionu

Po čtyřech letech voliči rozhodnou o novém složení zlínského zastupitelstva. Zatímco dosluhující vedení města zacílilo na parkování v centru a opravilo tržiště Pod Kaštany, rekonstrukci Velkého kina se zahájit nepodařilo – a na nové zastupitelstvo čeká i otázka zimního stadionu.
17. 9. 2022|

Soukromníci žádají rezignaci zlínského a krajského zastupitele Mitáčka. Jako nestraník přešel do klubů STAN

Soukromníci vyzvali Iva Mitáčka k rezignaci na mandát zastupitele kraje i města Zlína. Reagují tím na přechod Mitáčka, který je nestraníkem, do zastupitelských klubů STAN. Do krajského zastupitelstva byl loni zvolen na kandidátce Trikolóry, Soukromníků a Nezávislých, do zastupitelstva města v roce 2018 na kandidátce Rozhýbejme Zlín, kterou vytvořili Soukromníci, Svobodní a Nezávislí. Mitáček chce zastupitelem zůstat.
24. 6. 2021|