TÉMA

Poukázka

Krajská zdravotní začala na severu Čech rodičkám dávat poukazy na výbavu pro novorozence

Porodnice v Ústeckém kraji chtějí pomoci rodinám se vzrůstajícími životními náklady. Zdravotnický holding Krajská zdravotní, který v regionu provozuje sedm nemocnic, v nichž je šest porodnic, tak novopečeným matkám nově dává poukázky na dva tisíce korun. Za ně mohou nakoupit ve zdravotnických pomůckách nebo lékárnách.
3. 7. 2023|

Dopis bude od února za 23 korun. Pošta po čtvrtroce opět zdraží

Za doručení obyčejného dopisu bude Česká pošta od února účtovat již 23 korun, za prioritní doručení bude potřeba zaplatit 30 korun. V obou případech zdraží své služby o dvě koruny oproti současné ceně. Stávající ceny přitom platí teprve od začátku listopadu. Totéž platí o poukázkách, které znovu zdraží o tři koruny. Od února se zvednou také ceny doporučených dopisů, které zdražily naposledy loni, a to o deset korun. Již od ledna zdraží datové zprávy a SIPO.
24. 11. 2022|

Pošta zdraží. Obyčejné psaní bude od listopadu za 21 korun

Cena za poslání obyčejného dopisu překročí od listopadu dvacetikorunu. Česká pošta ohlásila zdražení svých služeb, více zaplatí její zákazníci za dopisy, balíky a poukázky. Obyčejný i prioritní dopis doručovaný do druhého dne bude stát o dvě koruny více než dosud.
3. 10. 2022|

Část zákazníků stále řeší proplácení poukázek za zájezdy neuskutečněné kvůli pandemii

Před rokem skončila platnost speciálních voucherů, které měly pomoct cestovním kancelářím v době koronavirové krize. Pokud klient poukázky na náhradní zájezd nevyužil, měl dostat zpět své peníze za původně objednanou dovolenou. Některým zákazníkům ale dodnes nepřišly.
28. 8. 2022|