TÉMA

Miley Cyrusová

Grammy za album roku má počtvrté Taylor Swiftová, je to rekord

Albem roku se na hudebních cenách Grammy stala deska Midnights od Taylor Swiftové, která tuto kategorii opanovala už počtvrté, což je nový rekord. V dalších z celkem 94 kategorií cenu převzaly například Billie Eilish za píseň roku, Miley Cyrusová za nahrávku roku či Victoria Monét za objev roku. Během slavnostního ceremoniálu v Los Angeles policie v poutech odvedla rappera Killera Mikea, který předtím stačil vyhrát tři zlaté gramofonky.
5. 2. 2024Aktualizováno5. 2. 2024, 12:04|

Místo demoliční koule květiny. Miley Cyrus po deseti letech opět zbourala žebříčky

Endless Summer Vacation, tedy Nekonečné letní prázdniny, jak v překladu zní název nového alba Miley Cyrus, jsou možná snem většiny školou povinných dětí. Svými písněmi však umělkyně už dlouho cílí na starší publikum. A nová tvorba zaznamenává i velký komerční úspěch.
14. 3. 2023|

„Když velké děcko bije malé, co uděláte?“ Ruskou agresi odsuzují umělci ze Západu, Ukrajiny i Ruska

Zpěvačky a herečky Miley Cyrusová a Barbra Streisandová, spisovatel Stephen King nebo i ruský rapper Oxxxymiron patří k umělcům, kteří na sociálních sítích vystoupili proti invazi Ruska na Ukrajinu. Své sdělení zveřejnili jak osobnosti z Ukrajiny či Ruska, jichž se aktuální boje přímo dotýkají, tak celebrity ze západního světa. Některé připomněly své ukrajinské kořeny.
25. 2. 2022|