TÉMA

Mighty Sounds

Na Mighty Sounds se tančilo v rytmu reggae i punku. Dorazili i Bad Religion nebo The Hives

V areálu táborského letiště Čápův Dvůr proběhl o víkendu 18. ročník festivalu Mighty Sounds. Tuzemský multižánrový festival, zaměřený převážně na punk, ska, hardocre, rockabilly a reggae, jenž odstartoval letošní prázdniny, nalákal na velká jména jako The Hives, Agnostic Front, Cock Sparrer, Dubioza Kolektiv nebo Bad Religion a svedl dohromady několik generací.
3. 7. 2024|

Festival Mighty Sounds zahájí prázdniny s Bad Religion a The Hives

Poslední červnový víkend bude na letišti v Táboře patřit hudebnímu festivalu Mighty Sounds. Prázdniny na jihu Čech zahájí jako hlavní tahák programu kalifornští punkrockeři Bad Religion. Zahrají také The Hives nebo Cock Sparrer a Panteón Rococó.
18. 6. 2024|

V Táboře začíná festival Mighty Sounds, potěší fanoušky, méně už řidiče

Na letišti Čápův dvůr v Táboře začíná v pátek třídenní multižánrový festival Mighty Sounds. Na svátek punkrocku, reggae a dalších spřízněných žánrů dorazí každoročně přes deset tisíc diváků. Policie kvůli tomu omezila dopravu na rušné silnici I/3.
12. 7. 2019|

Mighty Sounds rozbíjí Tábor pro Anti-Flag nebo Royal Republic

Začíná čtrnáctý ročník Mighty Sounds. Hudební přehlídka ska, punku, rokenrolu i tvrdších žánrů patří k největším hudebním festivalům svého druhu ve střední Evropě. Letos pořadatelé očekávají, že na letiště Čápův dvůr v Táboře dorazí víc než dvanáct tisíc lidí.
13. 7. 2018|