TÉMA

Lubomír Nečas

Zaměstnanci firmy Astacus sponzorovali Zemanovce. Společnost pořádá trhy na Hradě

Na Pražském hradě se už tradičně konají vánoční trhy. Firma Astacus jednatele Michala Pechana si letos kromě prostoru za katedrálou pronajala také část druhého nádvoří. Několik Pechanových zaměstnanců přitom v minulosti sponzorovalo Stranu práv občanů Zemanovci (SPOZ). Hrad žádný střet zájmů nevnímá.
26. 11. 2022|

Zeman na sjezdu SPOZ volal po přímé volbě starostů. Navrhnul také inspiraci OĽaNO

Prezident Miloš Zeman v sobotu na sjezdu Strany práv občanů Zemanovců (SPOZ) znovu volal po zavedení přímé volby starostů a hejtmanů. Straně slíbil, že zůstane jejím čestným předsedou a nadále jí propůjčí své jméno. Zároveň ji vyzval, aby po vzoru slovenského hnutí Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO), které vyhrálo parlamentní volby, postavilo silného lídra.
7. 3. 2020|

Bývalý zlínský hejtman Lukáš a zástupci lékařů chtějí, aby hlasování o nové nemocnici posoudil soud

Bývalý hejtman Zlínského kraje Libor Lukáš (tehdy ODS), předseda Okresního sdružení České lékařské komory Zlín Jaromír Bernátek nebo krajský předseda Sdružení praktických lékařů Lubomír Nečas se obrátili na Krajský soud v Brně. Chtějí, aby posoudil, jestli rozhodování zastupitelů Zlínského kraje z loňského prosince o stavbě krajské nemocnice ve Zlíně bylo v souladu se zákony.
24. 2. 2020Aktualizováno24. 2. 2020, 17:08|