TÉMA

Lake Malawi

Benny Cristo zpíval Evropě. Příští rok půjde do Eurovize s novým songem

Letošní mezinárodní finále hudební soutěže Eurovison Song Contest bylo zrušeno. V sobotu večer ale diváci viděli alternativní, nesoutěžní pořad nazvaný Europe Shine a Light. Českou republiku měl letos v Rotterdamu reprezentovat Benny Cristo a bude to pravděpodobně opět on, kdo příští rok na Eurovizi pojede.
16. 5. 2020|

Eurovizi vyhrál Nizozemec, čeští Lake Malawi skončili jedenáctí

Vítězem 64. ročníku Eurovision Song Contest se stal nizozemský zpěvák Duncan Laurence. Česká indie-popová kapela Lake Malawi skončila se skladbou Friend of a Friend na jedenáctém místě.
18. 5. 2019Aktualizováno19. 5. 2019, 01:20|

Lake Malawi se vylilo za český hudební rybníček. Kapela postoupila do finále Eurovize

V Tel Avivu se v úterý večer začalo rozhodovat o letošním vítězi Eurovision Song Contest. V prvním semifinále mezinárodní hudební soutěže na loňský český úspěch navázala indie-popová kapela Lake Malawi. Hlasy diváků ji posunuly do finále. Fandit českým muzikantům a sledovat vystoupení jejich finálových konkurentů mohou diváci České televize 18. května v přímém přenosu. O dalších postupujících ještě rozhodne 16. května druhé semifinále.
14. 5. 2019Aktualizováno14. 5. 2019, 23:15|

Česko posílá na Eurovizi kapelu Lake Malawi s Albertem Černým. Poslechněte si vítěznou píseň

Na letošní ročník mezinárodní hudební soutěže Eurovize v Izraeli pojede Česko reprezentovat kapela Lake Malawi s frontmanem Albertem Černým. Vítěze národního kola, jehož jméno v pondělí oznámili zástupci České televize, vybrali fanoušci a mezinárodní porota. Semifinále a finále se budou konat v květnu v Tel Avivu. Příští rok navíc proběhne národní kolo formou přímého přenosu na ČT1.
28. 1. 2019|