TÉMA

Biskupské gymnázium v Krupce

Učitel z gymnázia v Krupce míří kvůli údajnému zneužívání studentek před soud

Státní zástupce obžaloval učitele kvůli zneužívání studentek gymnázia v Krupce. Vyvíjel sexuální nátlak a zneužil podle obžaloby čtyři dívky. Pedagogovi hrozí až deset let vězení. České televizi to sdělil okresní státní zástupce v Teplicích Ondřej Langr.
2. 3. 2023|

Policie navrhla obžalovat učitele kvůli údajnému zneužití studentek z gymnázia v Krupce

Policie navrhla obžalovat pedagoga obviněného z pohlavního zneužití studentek z biskupského gymnázia v Krupce na Teplicku, kde vyučoval. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let, řekla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Ondřej Langr z okresního státního zastupitelství v Teplicích sdělil, že si státní zástupce musí spis ještě prostudovat. Odhaduje, že zhruba do tří týdnů by mohl žalobce rozhodnout o dalším postupu.
16. 1. 2023|

Policie obvinila učitele z Teplicka z pohlavního zneužití. Hrozí mu deset let

Policie obvinila pedagoga, který vyučoval na biskupském gymnáziu v Krupce na Teplicku, z pohlavního zneužití a sexuálního nátlaku. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.
5. 4. 2022|

Policie prověřuje zneužívání nezletilých studentek na biskupském gymnáziu v Krupce

Policie prověřuje zneužívání nezletilých studentek na biskupském gymnáziu v Krupce na Teplicku. Ze sexuálního zneužívání dívek je podezřelý jeden z pedagogů, uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Škola vydala na svém webu prohlášení. Bližší informace k případu zatím policisté nesdělili.
4. 4. 2022Aktualizováno4. 4. 2022, 10:34|