V Praze v Modřanské ulici se srazily tramvaje, zranění jsou dva lidé

V Praze se srazily dvě tramvaje (zdroj: ČT24)

V Praze v Modřanské ulici se ve středu ráno srazily dvě tramvaje. Dva lidé se při nehodě zranili. Jedním ze zraněných je řidič tramvaje, který zůstal zaklíněn ve voze. Na Twitteru o tom informovali pražští záchranáři. Provoz tramvají mezi Braníkem a Modřany byl zhruba čtyři hodiny přerušen, obnovený byl krátce po 10:15.

Nehoda se stala po 06:00. Řidiče tramvaje hasiči vyprostili po více než hodině. „Mezitím jsme u něj zajistili žilní vstup a podali léky na bolest,“ uvedli záchranáři. Dalším zraněným je osmačtyřicetiletá žena, má pohmožděnou krční páteř. V tramvajích v době nehody cestovalo deset lidí, nikdo další se podle záchranářů nezranil.

Policie na místě pouze asistovala. „Vyšetřování je plně v kompetenci pražského dopravního podniku,“ řekla mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová.

V době odstraňování následků nehody končily tramvajové linky ve směru z centra v zastávce Nádraží Braník, linka 21 končila ve stejném směru v zastávce Dvorce. Dopravní podnik zajistil v úseku náhradní autobusovou dopravu.