TÉMA

Tomáš Franěk

Čím dřív skončí válka na Ukrajině u jednacího stolu, tím lépe, říká Franěk z Ano lepší EU s mimozemšťany

Zástupci všech stran a hnutí, které letos kandidují do Evropského parlamentu, dostávají postupně prostor na ČT24. Lídr kandidátky Ano lepší EU s mimozemšťany Tomáš Franěk (mimozemstani.eu) vidí jako největší prioritu zastavení války na Ukrajině, kterého by chtěl docílit zavedením příměří a dotlačením vůdců Ruska a Ukrajiny k jednacímu stolu. Konec války by podle něj zároveň ukončil zdražování. Jako další problémy vidí například migraci do Evropské unie.
22. 5. 2024|

Kdo usiluje o hlasy voličů ve Středočeském kraji? Anketa s lídry, kteří se nedostali do debaty ČT

Česká televize zahájila předvolební vysílání. V pátek se v něm detailně věnuje Středočeskému kraji. Kromě večerní předvolební debaty s lídry devíti kandidátek s největším volebním potenciálem ČT představí také odpovědi dalších kandidujících stran, hnutí a koalic na základní otázky fungování jejich kraje.
25. 9. 2020|

Rozhovory s kandidáty do evropských voleb: Tomáš Franěk (SPR-RSČ)

Před volbami do Evropského parlamentu přináší ČT24 rozhovory s lídry všech kandidátek, které se o mandáty ucházejí. S číslem 11 kandiduje Sdružení pro republiku – Republikánská strana Československa Miroslava Sládka. Do voleb ji vede předseda strany Miroslav Sládek, který má ale v současnosti chřipku. Na otázky Daniela Takáče odpovídal třetí muž kandidátky Tomáš Franěk.
2. 5. 2019|