TÉMA

Jitka Obzinová

Ředitelem zpravodajství Českého rozhlasu bude šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan

Ředitelem zpravodajství Českého rozhlasu bude od 1. května dosavadní šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan. Radiožurnál povede i nadále, naopak nebude již řídit stanici Sport. Změny ve vedení vzala na své schůzi na vědomí Rada Českého rozhlasu. O Suchanově jmenování ji informoval generální ředitel René Zavoral.
27. 4. 2022|

Český rozhlas má mít nového šéfa zpravodajství do tří měsíců, Zavoral chce výběr konzultovat

Funkci šéfa zpravodajství Českého rozhlasu (ČRo) chce generální ředitel René Zavoral obsadit zhruba do tří měsíců. Způsob výběru hodlá během této doby konzultovat se všemi čtyřmi šéfredaktory zpravodajství ČRo. S nimi se také bude do jmenování nového ředitele pravidelně jednou týdně setkávat. Zavoral to uvedl na úterním setkání se zaměstnanci.
21. 12. 2021Aktualizováno21. 12. 2021, 15:52|

Zpravodajství ČRo od ledna dočasně povede šéfredaktor Radiožurnálu Suchan

Řízením zpravodajství Českého rozhlasu (ČRo) bude od ledna dočasně pověřen nynější šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan. Přijal nabídku generálního ředitele ČRo Reného Zavorala. Nahradí Jana Pokorného, který po dohodě místo opouští, ale v rozhlase zůstává. V pondělí to řekl mluvčí rozhlasu Jiří Hošna.
20. 12. 2021|

Zavoral se sešel s Obzinovou, zpravodajství Českého rozhlasu dostane nakonec jiného ředitele

Jitka Obzinová nenastoupí do čela zpravodajství Českého rozhlasu, oznámil jeho generální ředitel René Zavoral po jednání s ní. Dosavadního ředitele zpravodajství Jana Pokorného podle něj nejspíše dočasně nahradí Ondřej Suchan. Ten však požádal o čas na rozmyšlenou do začátku příštího týdne.
17. 12. 2021Aktualizováno17. 12. 2021, 17:53|

Zpravodajství Českého rozhlasu povede od ledna Obzinová, nahradí stávajícího ředitele Pokorného

Zpravodajství Českého rozhlasu (ČRo) povede od ledna bývalá šéfka zpravodajství televize Prima Jitka Obzinová. Vystřídá stávajícího ředitele Jana Pokorného. Řízení vývoje a výroby ČRo se nově ujme nynější šéfredaktorka Radia Wave Iva Jonášová a novou šéfredaktorkou stanice ČRo Dvojka bude Lenka Mahdalová, která stála za vznikem digitální stanice ČRo Pohoda, jejíž řízení bude i nadále spadat do její působnosti. O personálních změnách a změně organizační struktury Radu Českého rozhlasu ve středu informoval generální ředitel René Zavoral.
15. 12. 2021|