TÉMA

Dostihový spolek

Žena zraněná při dostizích zůstává v nemocnici. Policie žádá o fotky a videa střetu s koněm

V nemocnici stále zůstává žena, kterou ve středu na pardubickém závodišti srazil kůň. Ten se splašil během překážkového závodu, přeskočil metr a půl vysoký plot a vběhl do prostoru mezi diváky. Podobná situace se na závodišti stala poprvé. Případem se zabývá i policie. Ta požádala svědky, aby se přihlásili a poskytli případné fotografie nebo videozáznamy.
9. 5. 2024|

Kůň na dostizích v Pardubicích vběhl mezi diváky, čtyři zranil

Na pardubickém dostihovém závodišti vběhl kůň, který ztratil jezdce, do prostoru s diváky a zranil čtyři lidi. Ženu a dítě sanitka převezla do nemocnice. Další muž byl ošetřen na místě, jeden zraněný se k ošetření vydal sám, sdělila mluvčí krajské policie Markéta Janovská. Policisté případ vyšetřují, podle mluvčí Dostihového spolku Kateřiny Anny Nohavové jde o nešťastnou událost.
8. 5. 2024Aktualizováno8. 5. 2024, 19:59|

Obávaný Taxisův příkop bude mírnější, rozhodl Dostihový spolek po smrti Sottoventa

Novou podobu získá Velký Taxisův příkop na Dostihovém závodišti Pardubice. Rozhodlo o tom představenstvo Dostihového spolku po několika nehodách z posledních let. Později během sezony by mohly následovat ještě další úpravy.
11. 3. 2021|

Velká pardubická je bez peněz. Dostihům vypadl sponzor a nového zatím nemají

Velká pardubická patří mezi české rodinné stříbro. Jenže překážkový dostih na 6900 metrů nyní bojuje namísto s Taxisovým příkopem s nedostatkem financí. Po odstoupení České pojišťovny chybí dostihu, který letos čeká 129. ročník, miliony korun.
28. 2. 2019|