TÉMA

Bitka

30 let zpět: Střety anarchistů se skinheady před areálem pražského Výstaviště

Před areálem pražského Výstaviště se shromáždila asi osmdesátičlenná skupina mladých anarchistů, aby demonstrovala proti konání Všeobecné československé výstavy. Krátce nato však skupinu napadli přívrženci hnutí skinheads a došlo k ostré bitce. Policie, která se ke konfliktu dostala s velkým zpožděním, čelila kritice.Vraťte se každý den na chvíli o 30 let zpět a podívejte se, jaké okamžiky přinesl rok 1991.
30. 5. 2021|

Volný se ve sněmovně popral s kolegy, rezignovat odmítá

Vystoupení nezařazeného poslance Lubomíra Volného vyústilo při čtvrtečním jednání sněmovny o prodloužení nouzového stavu ve fyzickou potyčku s dalšími poslanci. Nastala poté, co osočil předsedajícího Tomáše Hanzela (ČSSD) a ten mu vypnul mikrofon. Volný kvůli incidentu rezignovat nechce. Řekl, že se cítí ještě více povolán k zastupování názoru lidí, kteří nesouhlasí s vládní reakcí na současnou situaci. Uvedl také, že fyzicky napaden byl on, byť je ze záběru jasné, že šarvátku vyvolal. Incident bude posuzovat mandátový a imunitní výbor. Ten se zřejmě bude zabývat i tím, že Volný a další nezařazený poslanec Marian Bojko odmítli ve sněmovně nosit roušky.
21. 1. 2021Aktualizováno21. 1. 2021, 23:27|

Školáci v Praze se domlouvají na rvačkách a natáčejí je na internet. Zasáhla i policie

Bezpečnost sociálních sítí se na školách probírá čím dál častěji. V Praze i kvůli tomu, že se na nich organizují rvačky školáků. Některé z nich se v poslední době podařilo policii překazit.
15. 3. 2019|