TÉMA

Koberovice

Kolony na D1 se po dvou dnech rozjely, silničáři dokončují práce u Humpolce

Omezení na dálnici D1 mezi Humpolcem a Koberovicemi ve směru na Prahu během středy skončí, silničáři odstraní všechna mobilní betonová svodidla. Dopravu tam kvůli pracím svedli do jednoho jízdního pruhu. Podle Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) jde o poslední výrazné omezení provozu v úseku.
25. 8. 2021Aktualizováno25. 8. 2021, 09:26|

Na D1 u Humpolce směrem na Prahu jsou opět kolony. Dopravu komplikuje změna značení

Na dálnici D1 u Humpolce ve směru na Prahu se znovu tvoří kolony aut. Podle webu dopravniinfo.cz měřila ráno kolona i přes deset kilometrů, řidiči se zdrželi přes půl hodiny. V opravovaném úseku mezi Humpolcem na 90. kilometru a Koberovicemi na 81. kilometru se od pondělí přestavuje dopravní značení, ve směru na Brno už omezení skončilo. Auta tam projíždějí dvěma pruhy od pondělních 19:15.
24. 8. 2021|

Omezení na D1 u Humpolce brzdilo dopravu

Až desetikilometrové kolony čekaly na řidiče na dálnici D1 na Vysočině. Na modernizovaném úseku mezi Koberovicemi a Humpolcem silničáři přechodně snížili počet jízdních pruhů v každém směru. Instalují tam dopravní značení. Omezení by měla skončit ve středu ráno.
23. 8. 2021|

D1 u Brna čeká o víkendu uzavírka kvůli demolici nadjezdů. Na Vysočině budou nová omezení

O víkendu čekají řidiče na D1 uzavírky a dopravní omezení. Kvůli demolici tří nadjezdů bude ze soboty na neděli dálnice zcela uzavřená mezi 168. a 178. kilometrem na Brněnsku. Na Vysočině u Humpolce budou v opravovaných úsecích auta jezdit od pátku do neděle přechodně jedním pruhem.
16. 4. 2020|

V obou směrech se řidičům uzavřela dálnice D1 u Humpolce. Otevře se zase v neděli dopoledne

Dálnice D1 je od sobotních 19 hodin uzavřena v obou směrech kvůli bourání dvou dálničních nadjezdů mezi exity 81 Koberovice a 90 Humpolec. Po objízdných trasách řidiči budou jezdit do nedělních devíti hodin. Přestavba nadjezdů je součástí oprav tohoto úseku dálnice s rozšířením vozovky o 75 centimetrů na obou stranách.
29. 2. 2020Aktualizováno29. 2. 2020, 19:30|

Kvůli modernizaci D1 omezí silničáři provoz u Humpolce. O víkendu zavřou tunely u Ostravy a Plzně

Na dálnici D1 v sobotu začne modernizace devítikilometrového úseku mezi Koberovicemi a Humpolcem, dopravní komplikace ale řidiče čekají i jinde. Hned dva dálniční tunely zůstanou o víkendu mimo provoz. V pátek večer se uzavřou Klimkovický tunel u Ostravy a tunel Valík na dálnici D5 u Plzně.
6. 9. 2019|

Řidiče na D1 čeká nejvíc omezení v historii. Silničáři mají v létě rozkopat 71 kilometrů

Řidiče, kteří pojedou o prázdninách na letní dovolenou po hlavní české dálniční tepně, čeká nejvíce dopravních omezení, která probíhají už od roku 2013. Tehdy začala modernizace D1 mezi středočeskými Mirošovicemi a Brnem. Aktuálně je dopravní omezení na pěti úsecích, poslední dva zatím nezrekonstruované chce Ředitelství silnic a dálnic začít opravovat ještě letos v létě.
25. 5. 2019|