TÉMA

HZS Praha

Auto na D1 usmrtilo chodce, který podle policie utíkal od vloupání, dálnice už je průjezdná

Na dálnici D1 před Prahou srazilo v úterý ráno auto chodce, který komunikaci podle prvotních informací policie přebíhal poté, co vyloupil auto na přilehlém parkovišti. Podle záchranářů utrpěl smrtelná zranění, další dva lidé se zranili. Následkem srážky havarovalo ještě několik dalších aut. Směr na Prahu byl asi tři hodiny uzavřený, objíždělo se přes čerpací stanici.
9. 7. 2024Aktualizováno9. 7. 2024, 10:01|

Po nehodě dvou kamionů byla neprůjezdná D1 u Opatova. Jednoho z řidičů museli hasiči vyprošťovat

Kvůli nehodě dvou kamionů byla ve středu odpoledne před sjezdem na pražský Opatov zhruba hodinu neprůjezdná dálnice D1 ve směru do hlavního města. Hasiči vyprostili z jednoho vozu zaklíněného řidiče a zajistili chemickou látku, kterou jeden z kamionů převážel a jež při nehodě vytekla, řekli mluvčí policie a hasičů Violeta Siřišťová a Martin Kavka. Dálnici se podařilo plně zprovoznit po 22:30.
13. 4. 2022Aktualizováno13. 4. 2022, 23:33|

Požár zasáhl autovrakoviště v Praze. Hasiči ho už dostali pod kontrolu

V pražských Dolních Měcholupech ráno hořelo autovrakoviště. Kvůli vyššímu počtu zasahujících jednotek byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu, informovali pražští hasiči na Twitteru. Z místa požáru stoupal hustý tmavý dým, který byl viditelný z dálky. Oheň se hasičům podařilo dostat pod kontrolu kolem 9:30.
19. 8. 2021|