TÉMA

Generali

„Totální škoda." Pojišťovna vyplatí přes padesát milionů korun lidem ze zničeného prešovského domu

Více než dva miliony eur (51,1 milionu korun) dostanou od pojišťovny obyvatelé panelového domu ve východoslovenském Prešově, který na začátku prosince poškodila exploze plynu a následný požár. Informuje o tom slovenský server Aktuality.sk. Dvanáctipatrový dům musel být kvůli silnému poškození nakonec celý zbourán.
25. 12. 2019|

Spotřebitelská sdružení žalují Českou pojišťovnu a Generali kvůli neoprávněným poplatkům

Spotřebitelské organizace Asociace občanských poraden a Podvedení klienti podávají žalobu na Českou pojišťovnu a pojišťovnu Generali. Podle organizací pojišťovny protiprávně vybírají poplatky v investičním životním pojištění a měly by s tím přestat. Česká pojišťovna však podle dřívějšího vyjádření pochybení odmítala.
22. 10. 2019Aktualizováno22. 10. 2019, 13:19|

Českou pojišťovnu povede od září Roman Juráš. Dosud šéfoval Generali na Slovensku

Generálním ředitelem a předsedou představenstva České pojišťovny (ČP) bude od letošního 1. září Roman Juráš (48). Vedení pojišťovny přebírá od Marka Jankoviče, který ČP vedl od poloviny roku 2015. Firma o tom informovala v pátek.
14. 6. 2019|

Pojišťovny evidují po vichru Eberhard škody za stovky milionů, další nahlásili chalupáři po víkendu

Pojišťovny mají po víkendu nahlášeny další škody z řádění vichřice Eberhard z minulého týdne, jejichž objem nyní dosahuje stovek milionů korun. Vyplývá to z ankety mezi největšími pojišťovnami. Zhruba polovinu škod již vyřídily. Události klienti hlásili prakticky z celé republiky, typicky šlo o poškozené střechy, přístřešky, rozbitá okna a zatečení do budov.
18. 3. 2019|