PB k tématu Zdravotnictví

Politická strana Volte Pravý Blok www.cibulka.net tvrdí, že vládnoucí špioni Ruska kradou tak rychle, že náprava katastrofální situace je bez války nemožná…!!!

Politická strana Volte Pravý Blok www.cibulka.net tvrdí, že vládnoucí špioni Ruska kradou tak rychle, že náprava katastrofální situace ve zdravotnictví, ale i ve všech ostatních oblastech, je bez války nemožná… Křesťanský Západ by dnes mohly zachránit před marx-satanismem pouze popravčí čety. Teď jde ale o to, kdo jim bude velet…
Naše obrana křesťanské Evropy má 5 fází:
Překonat psychotronickou negramotnost, tj. naučit se pracovat s kyvadlem a stát se tak relativně vševědoucí.
Zbavit se ruských fízlů, nasazeným v nejvyšší politice a ve všech masmédiích Západu.
Obnovit povinnou základní vojenskou službu a národní armády podle vzoru Švýcarska.
Změnit dnešní politický a masmediální systém skryté totality a až k nepoznání zfalšovaných voleb, tedy systém, do kterého bez pozvání zevnitř nelze nikdy vstoupit, v otevřené systémy referend, přímé demokracie a odvolatelnosti politiků přímo občany, a to na všech úrovních, tak jak tyto systémy fungují už 800 let ve Švýcarsku a od roku 1911 ve 26 státech USA. Viz naše WWW.CIBULKA.NET + YOU TUBE.
Obnova výuky křesťanství a duchovní vědy Rudolfa Steinera na všech stupních škol, včetně povinné maturity a státnic z obou těchto předmětů.