TÉMA

Čížkov

Technoparty na Plzeňsku skončila. Podle policie proběhla bez závažnějších problémů

Technoparty u Čížkova na jižním Plzeňsku skončila v neděli kolem 17:00, když začali organizátoři balit techniku. Podle policie se akce po celou dobu obešla bez závažnějšího narušení pořádku. Technoparty se zúčastnilo asi 2000 lidí včetně cizinců.
4. 8. 2019|

Na jižním Plzeňsku se koná technoparty, dorazily asi dva tisíce lidí

U Čížkova na jižním Plzeňsku probíhá od páteční noci technoparty, na které zůstává asi 2000 lidí. Hudební produkce začala v pozdních nočních hodinách. Policie zatím řešila drobné přestupky v souvislosti s dopravou a drogami, doposud nezaznamenala vážnější narušení veřejného pořádku, uvedla v podvečer policejní mluvčí Martina Korandová. Původně se měla technoparty konat jinde, organizátoři se ale nedohodli s majiteli pozemků a pak hledali narychlo nové místo.
3. 8. 2019Aktualizováno3. 8. 2019, 18:44|

Na jižním Plzeňsku se čeká technoparty. Adresu měnila na poslední chvíli

Organizátoři technoparty, která má o víkendu proběhnout na jižním Plzeňsku, museli na poslední chvíli změnit místo konání. Majitel pozemků u obce Přešín na Nepomucku totiž od pronájmu plochy upustil, kamiony s hudební technikou se tak v pátek přesunuly na spěšně sehnaný náhradní pozemek u nedalekého Čížkova. Akce se má zúčastnit tisíc lidí včetně cizinců.
2. 8. 2019Aktualizováno2. 8. 2019, 21:06|