Pharrell Williams je happy a Praha už bude v září také

Praha - Za poslední rok byl tolik „Happy“, že se o svoji radost hodlá podělit i s českými fanoušky. A to naživo. Pharrell Williams, producent a zpěvák, vystoupí 17. září v O2 areně, kam zavítá v rámci turné k poslední desce G I R L.

Fanoušci Daft Punk ho mají spojeného s hitem Get Lucky, že se Williams pohybuje ve vysokých hudebních kruzích už několik let ale pro mnohé není novinka. Jeho jméno patří za poslední roky k těm nejskloňovanějším a daří se mu, na co sáhne. Je úspěšným interpretem, hudebníkem, autorem i producentem. Patří mezi výrazně talentované chameleony showbusinessu, mimo muziku se totiž věnuje i fashion designu.

Williams zkrátka udává trendy a v současnosti existuje jen málo interpretů, kteří by spolupráci s ním odmítli. Producent tvoří polovinu dua The Neptunes a je frontmanem skupiny N.E.R.D., tudíž zná dobře obě strany hudebního průmyslu.

Jeho výše zmíněná deska G I R L ho vynesla na absolutní špici, a to i přesto, že si od svého debutu dal osm let pauzu. Album je veselé a hravé, kombinuje zvuky funky, soulu i r’n’b a pomohli mu s ním další hvězdy jako Justin Timberlake, Miley Cyrus, Alicia Keys nebo právě Daft Punk.

Vydáno pod