Pekelná Hell Party v Abatonu

Praha - V industriálních prostorách klubu Abaton bylo na jednu noc rozpoutáno opravdové peklo. Konala se zde HELL PARTY, veřejné setkání příznivců personality tuningu a mimo jiné i fetišistických praktik.

Tuto akci s lehkým nádechem bizarnosti uspořádali lidé soustředění okolo bodyartového studia HELL.CZ. Portfoliem tohoto salónu je provádění piercingu, tetování, vyřezávání ornamentů do kůže a podobné modifikace lidského těla.
 
Pekelné hrátky odstartovaly na hlavním podiu úderem sedmé hodiny ukázkou scarifikace, tedy vyřezáváním ornamentů skalpelem do kůže. Show s občasnými přestávkami gradovala v extrémní formu piercingu - propichování kůže v oblasti zad masivními háky a následné zavěšování dobrovolníků na řetězy. Součástí programu bylo také divadelní vystoupení, jehož náplní byla svatba narušená ďáblem a opětovné zavěšení svatebčanů pod strop Abatonu. HELL PARTY vygradovala půlnočním překvapením, když byli dva viselci spojeni řetězem ukotveným opět háky, tentokrát v jejich přirozeních.
 
Mimo hlavní scénu bylo možné shlédnout koncert několika převážně hardcore laděných skupin, z nichž největší divácký úspěch zaznamenalo přímočaré vystoupení IMMUNOLOGY. Tato kapela v sobě snoubí prvky industrial hard core metalu, jejich produkce je originální použitím elektrických brusek jako hudebních nástrojů. Perverze chtiví návštěvníci party měli možnost zavítat do fetish baru, kde probíhala SM show nebo bondage workshop. Na své si přišli i příznivci elektronické muziky, konkrétně breakbeatu, techna a drum´n´bassu.