TÉMA

Sabina Remundová

Záměna dětí pokračuje. Společné soužití Kukaček je složitější, než si myslely

Do vysílání České televize se vrací seriál Kukačky. Druhá řada pokračuje ve sledování osudu dvou rodin, které se musejí vyrovnat se záměnou dětí. Ukazuje se, že žádné řešení není jenom dobré a že rodiče pro své děti udělají cokoliv. První díl příběhu Holcových a Kadlecových nabídne ČT1 v pátek 20. ledna.
11. 1. 2023|

Jezinky Janžurová a Holubová tráví bezinkami muže pro jejich dobro

Crazy komedie Jezinky a bezinky je trvalou součástí divadelních repertoárů na zahraničních i českých jevištích. V Česku černohumornou hru o dvou starších dámách se svéráznou zálibou ve vraždění nastudovalo pražské Studio DVA. V hlavní roli se s muži vypořádávají Eva Holubová a Iva Janžurová, jejíž dcera Sabina Remundová se ujala režie. V představení si navíc také zahraje.
8. 12. 2022|

Kukačky se vrátí příští rok. Česká televize točí pokračování seriálu o záměně dětí

Do vysílání České televize se vrátí Kukačky. U diváků i kritiků úspěšný seriál sleduje osudy dvou rodin, které až po několika letech zjistí, že si z porodnice přivezly cizí dítě. První sérii loni sledovalo průměrně 1,7 milionu diváků. Druhá řada se právě točí.
20. 7. 2022|

Případy 1. oddělení pokračují novými skutečnými zločiny. Přibydou kriminalisté a excelové tabulky

Natáčí se nová řada Případů 1. oddělení, náměty epizod vycházejí opět ze skutečných zločinů a jedním ze scenáristů je bývalý kriminalista Josef Mareš. Pachatele se snaží odhalit divákům už známá mordparta. Také třetí série přiblíží nejen rozplétání případů, ale všímá si i vztahů mezi kriminalisty, jejichž práci mnohdy komplikují byrokratické nesmysly.
2. 7. 2021|

Česká televize nasadila Kukačky, dramatický seriál o záměně dětí

Kadlecovi a Holcovi jsou šťastnými rodinami, jenže pak zjistí, že jejich děti ve skutečnosti nejsou jejich. Před lety totiž byli jejich potomci v porodnici vyměněni. Jak náročná situace zasáhne vztahy nejen v rodině, ale i v komunitě malého města, sleduje nový seriál Kukačky. První z celkem třinácti dílů odvysílá ČT1 8. ledna ve 20:10.
8. 1. 2021|