TÉMA

iVysílání

Česká televize naladí letní program do barev francouzské trikolory

Během léta prostoupí francouzská tematika všemi programy České televize (ČT). Diváky čekají přenosy olympijských her z Paříže, kultovní francouzské filmy a seriály s oblíbenými herci i dokumenty a cestopisy objevující tuto zemi. Bonjour léto s Českou televizí začíná 24. června, oznámili zástupci ČT na úterní tiskové konferenci. „Ačkoliv má ČT oprávnění vysílat olympijské soutěže pouze na jednom programu, podařilo se nám domluvit výjimku, díky níž můžeme v případě časového souběhu dvou bojů o medaile s českou účastí pro živé vysílání využít i internetový stream,“ sdělil výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.
4. 6. 2024|

Protivný sprostý matky, Novinářky, sex Na záchodcích a seriál o studentech. Pro iVysílání vznikly další nové pořady

Česká televize pustila do iVysílání další pořady, které vznikly přímo pro internet. Přichystán je hraný dramatický seriál z prostředí střední školy, otevřené hovory o mateřství i sexuální osvětě a také dokumentární série o novinařině. Oslovit chtějí především mladou generaci. Zároveň se pokračování dočkaly už dostupné webpořady.
20. 1. 2022|

Česká televize spustí nové iVysílání. Podívejte se, jak bude vypadat

Česká televize 6. prosince spustí nové iVysílání. Na webu bude vůbec poprvé k nalezení exkluzivní obsah – první webové pořady České televize. Novou podobu platformy představil výkonný ředitel pro nová média Marek Doležel.
1. 12. 2021|