TÉMA

Český svaz ledního hokeje

Kde koupit vstupenky, jak se dostat k halám a kdy hrají Češi? Vše, co potřebujete vědět o hokejovém šampionátu

Dají se ještě sehnat vstupenky? Jak se dopravit k arénám? A jakým způsobem se zachytí falešné vstupenky? Organizátoři mistrovství světa v hokeji vydali řadu doporučení pro fanoušky, kteří se chystají ve dnech od 10. od 26. května navštívit šampionát v Praze a Ostravě. Web ČT24 nabízí podrobné informace pro hokejového fanouška před největší tuzemskou sportovní akcí roku včetně instrukcí, kde sledovat utkání živě mimo arény a novinek z vysílání České televize, která nabídne všech 64 zápasů v přímém přenosu.
30. 4. 2024|

Hnilička odstoupil z čela Národní sportovní agentury, nahradí ho Neusser

Předseda Národní sportovní agentury Milan Hnilička rezignoval na svou funkci. Tlaku na rezignaci čelil už v lednu poté, co se účastnil večírku, který porušoval protiepidemická opatření. Sportovní agenturu také prověřovali auditoři. Bývalý hokejový brankář tvrdí, že agentura postupovala hospodárně a jeho rezignace s auditem nesouvisí. Nově ji povede Filip Neusser, současný kouč pozemních hokejistek. Ten tak nemůže kandidovat proti Jiřímu Kejvalovi do čela Českého olympijského výboru (ČOV), jak plánoval.
17. 5. 2021Aktualizováno17. 5. 2021, 21:39|

Reportéři ČT: Investičním robotům svěřili miliardy. Klienti WSM asi naletěli

Tisíce lidí uvěřily, že podnikatel Jiří Kubíček vymyslel geniální investiční nástroj, který pohádkově a bez námahy zhodnotí jejich peníze. V úhrnu mu svěřili miliardy korun. Slibované zhodnocení v desítkách procent ale nepřišlo. Pět let díky tomu dokázal slušně žít, než zasáhla policie. Kubíčkovi klienti se nyní musí smiřovat s tím, že možná naletěli. Hrozí jim, že svoje peníze už nikdy neuvidí. Natáčeli o tom Reportéři ČT.
23. 3. 2021|