Při hromadné nehodě u Slaného zemřel člověk, další jsou zraněni

Jeden člověk zemřel a nejméně tři další utrpěli těžká zranění při hromadné nehodě na obchvatu Slaného. Havarovala čtyři vozidla, z nichž jedno bylo nákladní. Silnice I/7 je neprůjezdná, objízdná trasa vede přes město, ale tvoří se kolony.

Nehoda se stala na obchvatu Slaného nedaleko mimoúrovňové křižovatky se silnicí I/16. Střetla se dvě osobní auta, dodávka a kamion. Vše začalo, když dodávka přejela do protisměru a narazila do návěsu projíždějícího kamionu. „Za ním jela Škoda Superb, která dostala čelní náraz od bílého nákladního auta. Superb se roztočil a naboural do za ním jedoucího osobního auta," popsala policejní mluvčí Michaela Nováková. Ve Škodě Superb zemřel řidič, další dva cestující utrpěli těžká zranění. Zranění podle policie utrpěli i další dva lidé.

Kvůli zásahu záchranných složek a havarovaným autům je silnice I/7 spojující Chomutov s Prahou neprůjezdná. Policejní mluvčí očekává, že uzavírka potrvá zhruba do osmi hodin večer. Objízdná trasa vede po silnici I/16 do Slaného a odtud po silnici II/118 zpět na obchvat. Dopravu řídí policie, ale tvoří se kolony.