Policie i nadále pátrá po ozbrojeném lupiči z Mladé Boleslavi, zveřejnila video z kamer banky

Po pachateli pondělního loupežného přepadení banky v Máchově ulici v Mladé Boleslavi policie stále pátrá. Dala k dispozici kamerový záznam z přepadení. Obrací se i na řidiče, kteří mají ve svých vozech nainstalované kamery a projížděli v čas loupeže, tedy kolem 17:30, ulicemi Máchova, Havlíčkova, U Stadionu, Jiráskova, Galetova a Třídou Václava Klementa. Jakékoliv informace, které by mohly policistům pomoci, mají lidé sdělovat na linku 158, informovala policie na svém webu.

Pobočku Moneta Money Bank přepadl v pondělí kolem 17:30 muž ve věku 30 až 40 let, zhruba 180 centimetrů vysoký a ozbrojený krátkou střelnou zbraní, se kterou se po pracovnici banky dožadoval vydání finanční hotovosti. Mluvil hlubším hlasem a plynně česky.

Pachatel měl na hlavě nataženou kuklu, oblečenou šedivou pláštěnku, černé kalhoty, černé boty a rukavice. Po vydání vyššího obnosu peněz, které si odnesl v igelitové tašce nebo pytli, z místa utekl.

Policisté začali po muži okamžitě intenzivně pátrat, nasadili několik hlídek policistů a využili i služební psy. Hrozí mu vězení na dva roky až deset let.