TÉMA

Neckermann

Česká pobočka zkrachovalé firmy Thomas Cook míří do konkurzu

Česká pobočka zkrachovalé cestovní kanceláře Thomas Cook na sebe ve středu podala insolvenční návrh. Své předlužení navrhuje Městskému soudu v Praze vyřešit vyhlášením konkurzu, uvedl ve čtvrtek web E15.cz.
20. 2. 2020|

Cestovní kancelář Neckermann nenašla investora. Do konce roku skončí

Cestovní kancelář Neckermann nenašla nového investora a do konce letošního roku proto ukončí svou činnost. Podnik ještě jedná o případném prodeji částí firmy. Zájezdy, které měla kancelář naplánované pro příští rok, zajistí společnost Marco Polo International, uvedl mluvčí CK Neckermann Jan Šrámek. Kancelář má podle něj pro příští rok aktuálně prodáno přes 400 zájezdů pro přibližně 1500 klientů.
4. 12. 2019Aktualizováno4. 12. 2019, 15:44|

Neckermann dosud vyplatil za zrušené zájezdy zhruba osm milionů korun

Česká pobočka zkrachovalé skupiny Thomas Cook – Cestovní kancelář Neckermann – vyplatila svým klientům k pondělku zhruba osm milionů korun za zrušené zájezdy, uvedl mluvčí společnosti Jan Šrámek. Podle něj bude firma ve vracení peněz dále pokračovat.
21. 10. 2019|

CK Neckermann začala proplácet zrušené zájezdy. Peníze už odeslala dvacítce klientů

Cestovní kancelář Neckeramann začala proplácet zrušené zájezdy. Ve středu večer odeslala první peníze dvacítce klientů v hodnotě půl milionů korun. České televizi to řekl mluvčí společnosti Jan Šrámek. V následujících dnech plánuje ve vratkách pokračovat.
10. 10. 2019Aktualizováno10. 10. 2019, 12:58|

CK Neckermann bude zájezdy na příští týden řešit individuálně, plošně už je rušit nebude

Cestovní kancelář Neckermann, tuzemská pobočka zkrachovalé britské skupiny Thomas Cook, bude zájezdy naplánované na příští týden řešit individuálně podle aktuální situace v dané destinaci a hotelu. Plošně už zájezdy rušit nebude. Týkat by se to mělo zhruba 230 klientů.
2. 10. 2019|

Český Neckermann ruší zájezdy pro 350 klientů. Divize v Německu, Rakousku a Polsku míří do insolvence

Dominový efekt konce britské cestovní kanceláře Thomas Cook se začal šířit i do dalších zemí. Česká společnost Thomas Cook, s.r.o., vystupující pod obchodním názvem CK Neckermann, ruší zájezdy pro 350 klientů, kteří měli odcestovat mezi 26. a 30. zářím. Zda budou zrušeny i zájezdy s pozdějším začátkem, zatím není jasné. Insolvenční návrh nepodala, na rozdíl od německé či rakouské. Divize v Polsku tento krok připravuje.
25. 9. 2019Aktualizováno25. 9. 2019, 18:52|

Neckermann zatím zrušil jeden zájezd. O osudu dalších 650 vyjednává s hoteliéry

Cestovní kancelář Neckermann, která je v Česku součástí zkrachované britské kanceláře Thomas Cook, zatím musela zrušit jeden svůj naplánovaný zájezd. Do konce října jich má firma prodaných kolem 650, o jejich osudu rozhodnou jednání s nasmlouvanými hotely.
24. 9. 2019|