TÉMA

Černuc

Řidič dítě neviděl, nemohl nehodě zabránit, řekl znalec o tragédii na závodech

Řidiče, který je mezi obžalovanými z úmrtí dítěte při závodech trucků v Černuci před dvěma lety, se u soudu zastal znalec. Uvedl, že dotyčný nemohl z technického hlediska střet s dítětem odvrátit. Chlapec, který vběhl mezi závodící tahače, byl podle něj těsně u vozu a šofér tak jeho pohyb ani neviděl. Z usmrcení z nedbalosti jsou obžalováni čtyři lidé, kromě řidiče také pořadatel závodu a strýc a teta zemřelého dítěte. Všichni vinu odmítají.
9. 4. 2024|

Soud v Kladně začal projednávat případ úmrtí hocha při závodech trucků v Černuci

Kladenský soud začal projednávat případ úmrtí tříletého chlapce při závodech trucků v Černuci na Kladensku. Žaloba viní čtyři lidi z usmrcení z nedbalosti, a to řidiče auta, pořadatele a tetu se strýcem, kteří chlapce hlídali. Všichni při hlavním líčení vinu odmítli. V případě prokázání viny a odsouzení hrozí obžalovaným podle trestního zákoníku až šestiletý trest vězení.
15. 2. 2024|

Policie navrhla obžalovat čtyři lidi kvůli smrti dítěte při závodu aut na Kladensku

Středočeští kriminalisté navrhli v souvislosti s loňským úmrtím dítěte při závodech nákladních aut v Černuci na Kladensku obžalovat čtyři lidi. ČT to sdělili kladenský okresní státní zástupce Ondřej Němec a mluvčí středočeské policie Michaela Richterová. Čtveřici policie viní z usmrcení z nedbalosti. Kdo přesně je mezi obviněnými, mluvčí nechtěla specifikovat.
1. 12. 2023|

Kriminalisté stíhají kvůli úmrtí dítěte při závodech aut na Kladensku čtyři lidi

Kriminalisté stíhají kvůli loňskému úmrtí dítěte při závodech nákladních aut v Černuci na Kladensku čtyři lidi. Obvinili je z usmrcení z nedbalosti. Zatím není jasné, zda se jedná například o pořadatele či jiné lidi. Policie nebude nyní kvůli pokračujícímu vyšetřování další podrobnosti zveřejňovat, uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová. Státní zastupitelství minulý týden oznámilo obvinění tří lidí.
9. 5. 2023|

Kvůli loňské smrti dítěte při závodu na Kladensku čelí obvinění tři lidé

Tři lidé čelí trestnímu stíhání kvůli úmrtí dítěte během loňského závodu trucků v Černuci na Kladensku. České televizi to sdělil Ondřej Němec z dozorového státního zastupitelství v Kladně. Trojice je obviněna z usmrcení z nedbalosti, za což v případě odsouzení hrozí až šestileté vězení.
5. 5. 2023|

Policie pokračuje ve vyšetřování smrti dítěte při závodech trucků v Černuci

Policie pokračuje ve vyšetřování sobotní smrti dítěte při závodech nákladních aut v Černuci na Kladensku. Bude třeba vyslechnout vyšší počet svědků i zhlédnout případné záznamy, které bude mít policie k dispozici, požádá o pomoc i veřejnost. Bližší informace k okolnostem neštěstí nebudou policisté nyní zveřejňovat, řekla v neděli ČTK policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.
1. 5. 2022|

Při závodu nákladních vozidel na Kladensku zemřelo dítě. Policie zjišťuje zabezpečení trati

Při závodech nákladních vozů v terénu v sobotu v Černuci na Kladensku zemřelo dítě. Policie okolnosti tragédie zjišťuje, řekla její mluvčí Barbora Schneeweissová. Dítě údajně vběhlo na trať, kde jej srazil vůz. Co tragédii předcházelo, bude jasné až po ukončení vyšetřování. Policisté budou vyslýchat svědky a prověřovat, zda trať byla vzhledem k typu akce dostatečně zajištěná a jakým způsobem byla vyčleněná místa pro diváky. Těch bylo na místě přibližně šest set.
30. 4. 2022Aktualizováno30. 4. 2022, 17:12|